<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Stakeholder Analysis graph in four sections

Stakeholderanalyse PowerPoint-sjabloon

Aantal dia's: 10

Achter elk succesvol bedrijf zijn er verschillende belanghebbenden die hebben bijgedragen aan de ontwikkeling ervan. Daarom heeft elke manager het doel om de rijkdom van de aandeelhouders te maximaliseren en waarde aan het bedrijf toe te voegen. Een juiste stakeholderanalyse wordt uitgevoerd om de impact van een bepaald besluit op de relevante betrokken partijen te bepalen. Met deze sjabloon kunt u een gedetailleerde analyse uitvoeren die voor iedereen begrijpelijk is.

Gratis PowerPoint-sjabloon voor presentatie van stakeholderanalyse

Matrix voor stakeholderanalyse

Een manier om de analyse uit te voeren, is via deze stakeholder-matrix. De matrix maakt gebruik van verschillende strategieën waarmee u effectieve beslissingen kunt nemen over de belangen van de aandeelhouders. Deze strategieën zijn: monitoren, informeren, tevreden blijven en co-creëren. Ze kunnen worden beschouwd in termen van macht en interesse zijn de belangrijkste dimensies.

 

Stakeholderanalyse Belangrijke factoren Dia

In deze dia kunt u verschillende belanghebbenden en verschillende dimensies vertegenwoordigen die met hen te maken hebben. U kunt de interesses, de behoeften en de invloed daarvan definiëren. Deze dimensies worden vaak gebruikt en zorgen ervoor dat het management betere resultaten behaalt.

 

Stakeholderanalyse Cyclusdia

Deze dia is het beste om de stroom van een bepaald project weer te geven dat het beste moet opleveren voor de belanghebbenden. U kunt het gebruiken om alle stappen te beschrijven, zoals planning, selectie, identificatie van de belangrijkste belanghebbenden, implementatie van instrumenten, verzameling van informatie, het creëren van de aandeelhoudersmatrix, analyseren van aandeelhouders en bewaken en verbeteren van verwachtingen.

 

Geweldige sjabloon voor het uitvoeren van een diepgaande analyse van de aandeelhouders die geweldig is voor elk publiek

Met de analyse van de aandeelhouders kunt u de impact van een bepaald besluit op de aandeelhouders beoordelen.

De aandeelhoudersmatrix toont verschillende strategieën die u in staat stellen om efficiënte beslissingen te nemen

U kunt deze matrix eenvoudig gebruiken om te controleren, te informeren, om aandeelhouders tevreden te houden en om samen te creëren.

De analysecyclus van de aandeelhouders vertegenwoordigt met succes de stroom van een bepaald project

Deze dia is perfect voor het succesvol plannen van een project en voor het verbeteren van elke verwachting.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
Om meer te weten te komen, kunnen we presentatiesteun voor uw team of bedrijf opzetten. Klik hier.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish