<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
team slides in five column with circle icons

Team Slides Sjablonen PowerPoint presentatie

Aantal dia's: 10

Het succes van elk bedrijf ligt in het kader van de hardwerkende inspanningen van uw team. Onze presentatie van teamdia's biedt meerdere lay-outs om uw team te introduceren. Deze teamdia's zijn perfect voor verkoop- en marketingpresentaties of het samenstellen van pitchdecks voor investeerders. Teamdia's kunnen in alle soorten bedrijven worden gebruikt, of u nu uw managementteam, uw sociale team of al uw teams op verschillende afdelingen wilt presenteren. Onze dia-layouts met meerdere teams bieden u flexibiliteit bij het presenteren en presenteren van de prestaties van uw medewerker.

Gratis Powerpointsjabloon voor presentatie van teamdia's

Breng uw managementteam onder de aandacht

Dit is een perfecte dia voor het introduceren van uw managementteam. Met slechts drie hoofdfotografen geeft deze teamdia een persoonlijker tintje aan uw presentatie. Met onderstaande tekstruimte kunt u hun rol binnen het bedrijf identificeren, hun prestaties benadrukken en links naar hun sociale-mediarekeningen weergeven.

 

De moderne teamglijbaan

Onze moderne teamdia heeft vier teamleden met een beetje grafische flair van een zwevend boxframe. Elk teamlid heeft ruimte voor hun naam en tekstruimte voor hun functie. De kleinere vierkante afbeelding kan worden gebruikt om hun uniekheid te benadrukken, of ze nu de belangrijkste beïnvloeder zijn of om te laten zien in welk team ze werken.

 

De 5 Bootstrap Card Team-dia

Promoot je team met een actueel social media gevoel. Deze teamdia bevat 5 van uw teamleden met een cirkelvormige foto en een uitwisselbaar gekleurd kader. Met voldoende ruimte om hun naam te benadrukken, functionaliteit in de onderstaande tekst en ruimte voor kleinere afbeeldingen - maak het persoonlijk met een grafische weergave van hun sterkte.

 

Breng het succes van uw bedrijf onder de aandacht door uw 'all-star'-teamdia te presenteren.

De kracht van zakelijk succes komt neer op een geweldig team dat samenwerkt. Promoot de prestaties van uw team met een toegewijde teamdia.

Trek het beste talent aan door met teamdia's je team en werkplek te benadrukken.

De dia van ons organisatieteam toont medewerkers en hun positie waar u elk team in kleuren kunt toewijzen om uw groeiende aantallen te onderscheiden

Gebruik een dia van het organisatieteam van een cirkel om uw organisatie te presenteren.

Laat zien hoe elk team verbonden is met uw belangrijkste werknemers of managers via de dia van ons organisatieteam.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
Om meer te weten te komen, kunnen we presentatiesteun voor uw team of bedrijf opzetten. Klik hier.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish