<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
SWOT Analysis Slides

Ultieme swot-analyse template pack

Aantal dia's: 6

Sterke punten, Zwakke punten, Kansen en Bedreigingen. Dit zijn de elementen van een SWOT-analyse voor een bepaald bedrijf of project. Met deze sjabloon kunt u een bepaald doel definiëren en met succes de mogelijke bedreigingen en voordelen aan uw publiek presenteren. De dia's zijn zo gemaakt dat elke factor duidelijk wordt beschreven en verder wordt geanalyseerd. De sjabloon heeft een algemeen professioneel en geavanceerd ontwerp.

6 Dia's SWOT-analyse

SWOT-analyse

Het is de eerste dia waarin u uw publiek kunt laten kennismaken met de sterke en zwakke punten, kansen en bedreigingen van uw doel. Het is aandacht trekken en zorgt voor een gemakkelijke vergelijking tussen de elementen. Ook kan de correlatie tussen de interne en externe factoren snel worden vastgesteld. Er is veel ruimte voor tekst, terwijl het eenvoudige ontwerp geen afleiding toelaat.

Sterkte factor

De sterkteschuif is speciaal ontworpen om de zakelijke voordelen te benadrukken. Het zal je toelaten om de sterke punten op de meer gedetailleerde manier uit te leggen. Het publiek krijgt diepgaand inzicht in hoe het bedrijf in staat is om het specifieke doel te bereiken.

SWOT-beelden

Woorden klinken misschien leuk, maar echte klanten hebben visuals en cijfers nodig om het algemene nieuwe idee te accepteren. Door deze dia's te gebruiken, kunt u feiten en duidelijk weergegeven manieren weergeven over hoe het algemene doel wordt bereikt. Ook kunt u de mogelijke uitkomsten laten zien en aangeven hoe deze verder kunnen werken aan de impact van de algemene prestaties van uw bedrijf.

Professioneel en rechtlijnig ontwerp

Met de professionaliteit die u met de sjabloon kunt tonen, wordt uw bedrijf beschouwd als een zeer waardevolle investering.

Geschikt voor elk bedrijf of project

De SWOT-analyse kan voor elk expertisegebied worden gebruikt, evenals dit sjabloon ook.

Creëert een krachtig verhaal om aan je publiek te vertellen

Verhalen zijn altijd leuk om naar te luisteren en je kunt ervoor zorgen dat je publiek tijdens de presentatie wordt betrokken.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
Om meer te weten te komen, kunnen we presentatiesteun voor uw team of bedrijf opzetten. Klik hier.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish