<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Dashboard Template Slide

Dashboard-sjabloonpakket

Aantal dia's: 10

Met deze 'Dashboard'-sjabloon kunt u uw gegevens op de eenvoudigste manier presenteren. Het uiteindelijke resultaat is een overzichtelijke en krachtige presentatie. Over het algemeen bevat het verschillende soorten diagrammen die voor meer beschrijvende analyse zorgen. Bovendien, met zijn slanke ontwerp, met zwarte, grijze en roze tinten, verslaat u uw zakelijke partners of universitaire collega's.

Set presentatiesjablonen voor dashboards

Lijndiagram dia's

Een van de grafieken in deze sjabloon is het lijndiagram. Gewoonlijk wordt het gebruikt om gegevens die in de loop van de tijd veranderen, het best te beschrijven. Dit gebeurt door series gegevenspunten te verbinden met rechte lijnsegmenten. Er zijn veel mogelijkheden voor het indelen van diagrammen, zoals een rijk kleurenpalet, verschillende titels en ondertitelingsmogelijkheden, zachte rasterlijnen, enz. Omdat de gegevens zijn gekoppeld aan Excel, kan deze in een kwestie van seconden worden bewerkt.

Combinatiediagrammen dia's

Combinatiediagrammen zijn te vinden op verschillende dia's in deze sjabloon. Zoals hun naam al aangeeft, zijn deze diagrammen een combinatie van twee of meer diagrammen in een enkele. Hun doel is om meer sets meetwaarden te combineren die op een andere schaal zijn. Anders is het moeilijk om ze te vergelijken en de combo-diagrammen vergemakkelijken het proces. Alle waarden kunnen in verschillende vormen worden weergegeven, zoals lijnen, balken, kandelaars, gebied en getrapt gebied. Ze kunnen ook in 2 D of 3 D staan.

Vlakdiagram dia's

Het vlakdiagram is op de een of andere manier een uitbreiding van het lijndiagram en het geeft kwantitatieve gegevens weer. Het verschil tussen de as en de lijn is gemarkeerd in verschillende kleuren en structuren. Wanneer men twee of meer hoeveelheden wil vergelijken, zijn deze grafieken de ideale oplossing.

Goed georganiseerde en krachtige weergave van gegevens

Elk modern bedrijf heeft geloofwaardige en relevante gegevens nodig die op de meest efficiënte manier worden gepresenteerd.

Geschikt voor zakelijke en onderzoekspresentaties

Het sjabloon kan ook worden aangepast aan de behoeften van bedrijven en academische instellingen.

Eenvoudig te updaten en aan te passen voor verschillende gelegenheden

De presentatie kan eenvoudig worden bewerkt in Excel en kan daarom eenvoudig worden bijgewerkt met nieuwe en relevante gegevens.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
Om meer te weten te komen, kunnen we presentatiesteun voor uw team of bedrijf opzetten. Klik hier.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish