<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Data Driven Financial Slides

Gegevensgestuurde financiële sjablonen

Aantal dia's: 11

Achter elk succesvol bedrijf bevindt zich een gedetailleerde data-analyse. Om het bedrijf goed te laten presteren, moet het worden aangestuurd door betrouwbare gegevens en geloofwaardige feiten. Met de succesvolle gegevensanalyse kunt u de werking van het bedrijf en de relaties tussen verschillende variabelen beter begrijpen. Door deze sjabloon te gebruiken, kunt u de financiële gegevens en prestaties van het bedrijf met succes presenteren aan aandeelhouders en leidinggevenden.

Datagestuurde financiële presentatiesjablonen

Radargrafiek data driven financial slide

De radargrafiek, ook wel het spider-diagram genoemd, is een grafische methode voor het weergeven van multivariate gegevens in de vorm van een tweedimensionale grafiek. Het kan drie of meer kwantitatieve variabelen weergeven op de assen vanaf hetzelfde punt. U kunt het gebruiken om de prestaties van verschillende aspecten, functies en afdelingen van het bedrijf te vergelijken, zoals marketing, financiën, teamwerk en planning.

Verticale staafjes Gegevensgedreven financiële dia

Het kolomdiagram wordt gebruikt voor het vergelijken van verschillende gegevenssets waarbij de lengte van de balk evenredig is aan de waarde van de gegevens. Meestal zijn ze nuttiger in vergelijking met de lijndiagrammen omdat ze echt een punt benadrukken en opvallen op de pagina. U kunt ze gebruiken om een ​​duidelijk beeld te geven van de verkopen, uitgaven en winst van het bedrijf, evenals de totale kasstromen en liquiditeit.

Gedeelte financiële gegevens Gedreven financiële dia

Een andere bruikbare grafiek voor het presenteren van financiële gegevens is de gebiedsgrafiek. Het is zeer effectief voor het weergeven van gestapelde en cumulatieve gegevensreeksen. U kunt het bijvoorbeeld gebruiken om de cumulatieve omzet van verschillende producten te presenteren. Door dit te doen, kan het publiek de verbinding van elke reeks ten opzichte van elkaar visualiseren.

Deze sjabloon draagt ​​bij aan een professionele en gedetailleerde presentatie van de gegevensanalyse

Het publiek zal de werking van het bedrijf en de relaties tussen verschillende variabelen beter kunnen begrijpen.

De radargrafiek is geweldig voor het weergeven van multivariate gegevens in de vorm van een tweedimensionale grafiek

Het is handig voor het presenteren van drie of meer kwantitatieve variabelen.

Het vlakdiagram is ideaal voor het presenteren van gestapelde en cumulatieve gegevensreeksen

Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor het weergeven van cumulatieve omzet uit verschillende producten.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
Om meer te weten te komen, kunnen we presentatiesteun voor uw team of bedrijf opzetten. Klik hier.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish