<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Data Driven PowerPoint Slides

Data driven PowerPoint-sjablonen

Aantal dia's: 3

Tegenwoordig zijn gegevens zeer waardevol en spelen ze een belangrijke rol in alle afdelingen binnen het bedrijf. Het omvat verkoop, marketing, financiering, IT en alles daartussenin. Alle gegevens worden gebruikt om deel te nemen aan een beter besluitvormingsproces. Deze sjabloon is gemaakt om de gegevens met succes te kunnen communiceren. Het geeft de managers en aandeelhouders de mogelijkheid om de gegevens onafhankelijk te onderzoeken en de impact ervan op het bedrijf te monitoren.

3 Data-driven sjablonen voor PowerPoint

Histogram-dia

Alle bedrijven worden gedreven door data, zowel intern als extern. Al die gegevens moeten worden verwerkt in een analyse-engine om waardevolle inzichten te produceren. Deze sjabloon bevat verschillende histogramgrafieken die real-time beslissingen op elk niveau van de organisatie mogelijk maken. Ze zijn bedoeld als zeer informatief over goed presterende bronnen.

3 D Histogram-dia

De hoeveelheid beschikbare gegevens is onbeperkt. Gelet op de complexiteit ervan, zorgt deze sjabloon voor meer toegankelijkheid. Managers moeten in staat zijn om conclusies te trekken op basis van de gegevens en nogmaals, deze sjabloon biedt u precies dat. Alle onbewerkte gegevens kunnen onmiddellijk worden geconverteerd naar gebruikstabellen die een dieper inzicht geven.

Geclusterde kolomdia

Te veel gegevens kunnen rommelig en moeilijk te interpreteren zijn. Wanneer het in de loop van de tijd in verschillende categorieën is georganiseerd, is het eindresultaat van hoge kwaliteit. Alle beslissers moeten toegang hebben tot de gegevens en deze gebruiken voor het bereiken van de bedrijfsdoelstellingen. Alle kritieke gegevensbronnen moeten door de hele organisatie worden verbonden en gedeeld. Het volume, de snelheid en de verscheidenheid van de gegevens zullen voortdurend toenemen, maar zorg ervoor dat u er het beste gebruik van maakt.

Betere besluitvorming en effectieve communicatie van de gegevens

Met behulp van deze sjabloon presenteert u uw gegevens op een professionele en gepolijste manier.

Innovatief ontwerp waarmee managers zelfstandig gegevens kunnen verkennen

Het algemene ontwerp stelt u in staat om een ​​heel leuke en interactieve presentatie te maken.

Eenvoudige conversie van gegevens naar handige grafieken

Vanwege de diagrammen die zijn opgenomen in de sjabloon, heeft het publiek betere visuals over de prestaties van het bedrijf.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
Om meer te weten te komen, kunnen we presentatiesteun voor uw team of bedrijf opzetten. Klik hier.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish