<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Financial line graph indicators

Door financiële gegevens aangedreven PowerPoint-sjablonen

Aantal dia's: 3

De kern van het succes van elk bedrijf is de gegevensanalyse. Elke presentatie van hoge kwaliteit moet gebaseerd zijn op betrouwbare onderzoeks- en analysetools. Gegevensanalyse helpt u om trends eenvoudiger te illustreren en om belangrijke verbanden tussen variabelen weer te geven. Met deze sjabloon kunt u de financiële gegevens presenteren aan aandeelhouders en leidinggevenden. Uw presentatie zal goed gestructureerd en professioneel zijn. Alle gegevenssets kunnen eenvoudig worden bewerkt in Excel of Spreadsheets, terwijl de kleuren en vormen van de sjabloon kunnen worden aangepast aan de huidige voorkeuren van de sjabloon.

Gedreven Powerpoint-sjabloon met financiële gegevens

Gegevensgestuurde kolomdiagramschuif

De gemeenschappelijke gegevensgestuurde presentaties zijn bedoeld voor het vergelijken van relatieve prestaties op basis van afzonderlijke parameters. Meestal zijn die parameters het product van verschillende feedbackonderzoeken, vragenlijsten, haalbaarheidsstudies, relevante projecten of bedrijfsstrategieën. Door het gebruik van de kolomdiagrammen kunt u de financiële prestaties van uw bedrijf op een ander moment aantonen. U kunt het vergelijken met prestaties in het verleden en de huidige gebruiken om toekomstige resultaten te voorspellen.

Gegevensgestuurde lijndiagramschuif

Een andere manier om financiële prestaties te tonen, is via het lijndiagram. Dit diagram toont informatie als een reeks gegevenspunten die via een rechte lijn zijn verbonden. Ze zijn ideaal voor het vergelijken van wijzigingen over een bepaalde periode voor verschillende gegevensgroepen. Als u in de financiële sector actief bent, is een van de manieren waarop u ze kunt gebruiken om de slotkoersen op beurzen te volgen.

Door financiële gegevens gestuurde staafdiagrammen

Als u een duidelijk beeld wilt krijgen van de verkopen, uitgaven en winst van uw bedrijf, kunt u dit doen met behulp van staafdiagrammen. U kunt ook de algehele cashflow weergeven en aantonen hoe liquide het bedrijf is. Dit is van het grootste belang voor aandeelhouders en beleggers omdat het laat zien hoe goed het bedrijf met tegenslag om kan gaan.

Verfijnde sjabloon voor presentatie van financiële gegevens voor aandeelhouders en beleggers

Professionele kijk op de hele presentatie die de aandacht van het publiek zal trekken.

Eenvoudig te volgen en overzichtelijke presentatie

Eenvoudig ontwerp dat begrijpelijk is, maar toch zeer grondig gestructureerd.

Verschillende grafiekstijlen die elk aspect van de financiële prestaties van uw bedrijf vastleggen

De sjabloon biedt een hoge visualisatie van de belangrijkste feiten van het bedrijf.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
Om meer te weten te komen, kunnen we presentatiesteun voor uw team of bedrijf opzetten. Klik hier.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish