<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Colorful financial pie chart

Financial Pie Grafieken PowerPoint-sjablonen

Aantal dia's: 3

Het wordt algemeen aanvaard dat een menselijke geest grafieken en visuals gemakkelijker kan absorberen dan alleen willekeurige figuren. De grafieken moeten de feiten eerlijk weergeven, vooral wanneer ze in cijfers worden uitgedrukt. Daarom krijgt u met deze sjabloon een eerlijke en begrijpelijke weergave van het financiële plaatje van het bedrijf. Met de verschillende cirkeldiagrammen houdt u de aandacht van aandeelhouders en managers al geruime tijd vast.

Financial Pie Grafieken PowerPoint-sjablonen

Cirkeldiagram dia verschuiven

Met de financiële cirkeldiagrammen kan het publiek de relatie tussen verschillende indicatoren sneller begrijpen. Die financiële indicatoren kunnen worden onderverdeeld in productiekosten, marketingkosten, huur en nutsvoorzieningen, schuldendienst en andere relevante uitgaven. De juiste taartgrafiek zal het proces van het analyseren van het verleden en het voorspellen van de toekomst vergemakkelijken.

Financiële cirkeldiagrammen voor vergelijkingsdia

Alle financiële gegevens kunnen in meer dan één taart worden georganiseerd. Het hangt er allemaal vanaf welke relaties je wilt laten zien. U kunt een afzonderlijke omzettaak of een afzonderlijke uitgavenpalet hebben om het exacte budget weer te geven dat aan beide categorieën wordt uitgegeven. U kunt de wijzigingen in de loop van de tijd volgen en presenteren, of dit nu in kwartaaltermen of jaarlijks is.

Donut cirkeldiagram dia

Aangezien het cirkeldiagram een ​​functie heeft om bepaalde delen van het geheel te tonen, kunt u alle items vertegenwoordigen die deel uitmaken van uw budget. U kunt het percentage of in relatieve termen weergeven. U kunt de inkomsten, uitgaven en winst weergeven.

Eerlijke en begrijpelijke weergave van de algehele financiële toestand van het bedrijf

Dit wordt mogelijk gemaakt door de grafieken in de sjabloon die een hogere visualisatie mogelijk maken.

Verschillende taartgrafieken die de aandacht van het publiek houden

De grafieken zijn leuk om naar te kijken en zullen bij het publiek een grotere indruk maken dan alleen een platte tekst.

Het innovatieve ontwerp van de sjabloon bestond alleen uit 3 dia's

Het ontwerp is echt innovatief en zal een positieve impact hebben op elk soort publiek.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
Om meer te weten te komen, kunnen we presentatiesteun voor uw team of bedrijf opzetten. Klik hier.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish