<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Basic matrix chart in four parts

Matrixgrafiek Sjablonen PowerPoint presentatie

Aantal dia's: 10

Als u een sjabloon wilt gebruiken waarmee u verschillende gegevenssets kunt vergelijken, dan is de matrixsjabloon die voor u. Het matrixdiagram toont het bestaan ​​en de sterkte van een verbinding tussen verschillende gegevenssets. U kunt het aanpassen aan elke afdeling van uw bedrijf en het eenvoudig bijwerken om aan te sluiten op de nieuwste gegevens.

Gratis PowerPoint-sjabloon voor presentaties in matrixgrafiek

Kans op kans- en impactmatrix

Deze matrix is ​​ontworpen om u te helpen de ernst van een gebeurtenis op één as te beoordelen en de waarschijnlijkheid dat deze zich voordoet op de andere as. De horizontale as geeft de waarschijnlijkheid weer, terwijl de verticale as de kans aangeeft dat het risico zich voordoet. De uitkomst kan overal in de vier kwadranten plaatsvinden en kan worden geschat als 'laag' of als 'hoog', afhankelijk van de twee metingen.

 

Tabelachtige Matrix-diagramschuif

Deze matrix is ​​opgemaakt als een tabel en het is de beste manier om een ​​functie voor de productkwaliteit te ontwikkelen. U kunt het gebruiken om beter in te spelen op de behoeften van uw klanten of om de productvereisten te bepalen en te implementeren. U kunt het aanpassen aan de behoeften van elk bedrijf, ongeacht de branche waarin het opereert.

 

Basismatrixdiagram Schuiven

Het basismatrixdiagram wordt gebruikt om de relatie van componenten tot een geheel weer te geven in de driehoeken die de vorm aan de hele matrix geven. U kunt tekst in de delen van de matrix schrijven om uw gegevens te beschrijven. U kunt ook extra tekst buiten de matrix toevoegen als u het publiek een meer gedetailleerde beschrijving moet geven.

Met de matrixkaart kunt u verschillende gegevenssets vergelijken

Dit diagram wordt gebruikt om het bestaan ​​en de sterkte van de relatie tussen de gegevenssets te tonen.

De kans- en impactmatrixgrafiek beoordeelt de ernst en de waarschijnlijkheid van het optreden van een gebeurtenis

Het uiteindelijke resultaat kan overal in de vier kwadranten plaatsvinden.

U kunt de tabelachtige matrix gebruiken om een ​​betere functie voor de productkwaliteit te ontwikkelen

U kunt eenvoudig de behoeften van uw klanten vastleggen.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
Om meer te weten te komen, kunnen we presentatiesteun voor uw team of bedrijf opzetten. Klik hier.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish