<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Comparative pie charts doughnut chart slide

Cirkeldiagram Sjablonen PowerPoint presentatie

Aantal dia's: 10

Wanneer u de gegevens van uw bedrijf presenteert, kunt u kiezen uit de uitgebreide pool van grafieken die het beste bij u past. Deze sjabloon is ontworpen om u te helpen bij het verwerken van uw gegevens met behulp van cirkeldiagrammen. Cirkeldiagrammen zijn ideaal voor het presenteren van relatieve grootten. De schijfjes taart zijn evenredig met de fractie van het geheel. U kunt numerieke gegevens weergeven en bent het meest compatibel met een kleine hoeveelheid gegevens om echt begrijpelijk te zijn.

Gratis cirkeldiagram PowerPoint Template

Cirkeldiagrammen Cirkeldiagrammen Dia

Gelijk aan het cirkeldiagram, vertegenwoordigt het ringdiagram de relaties van delen met het geheel. Het ringdiagram is echter zo speciaal dat het meer dan één gegevensreeks kan bevatten. Elke gegevensreeks die wordt toegevoegd, vertegenwoordigt een ander deel van de ring dat aan de grafiek is toegevoegd. U kunt het eenvoudig bewerken om meer gegevens toe te voegen en aan te passen aan de behoeften van het bedrijf.

 

Cirkeldiagrammen Jaarlijkse prestaties glijden

Op deze dia kunt u meer dan één cirkeldiagram gebruiken om door de jaren heen succesvolle vergelijkingen van de prestaties van het bedrijf te maken. U kunt inkomsten, winst of kasstromen gebruiken als indicatoren voor het succes van het bedrijf. Het uiteindelijke resultaat is een zeer visuele dia die een duidelijk inzicht geeft in de winstgevendheid van het bedrijf.

 

Cirkeldiagrammen en World Map-dia

Deze dia is een combinatie van verschillende cirkeldiagrammen en de wereldkaart op de achtergrond. Het is op maat gemaakt om te passen in die bedrijven die internationaal opereren en cashflowstromen hebben uit vele landen, wereldwijd. Door de cirkeldiagrammen op te nemen, kunt u laten zien welke markt voor u het meest winstgevend is en welke nog verder kan worden verbeterd.

Cirkeldiagrammen zijn gemaakt om numerieke gegevens en relatieve grootten weer te geven

De schijfjes taart zijn evenredig met de fractie van het geheel.

Doughnutdiagrammen geven ook relaties weer, maar bevatten meer dan één dataset

Elk nieuw deel van de ring vertegenwoordigt een nieuwe gegevensreeks.

De cirkeldiagrammen in combinatie met de wereldkaart zijn geweldig voor internationale bedrijven

U kunt laten zien welke internationale markt het meest winstgevend is en welke kan worden verbeterd.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
Om meer te weten te komen, kunnen we presentatiesteun voor uw team of bedrijf opzetten. Klik hier.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish