<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Revenue Data Presentation Slide

Presentatiesjabloon voor omzetgegevens

Aantal dia's: 3

De omzet is een van de belangrijkste statistieken voor de verkoop en de geldstromen van uw bedrijf. Daarom is het van het grootste belang om het op gepaste wijze te presenteren aan aandeelhouders, managers en investeerders. Deze sjabloon is gemaakt op organisatie en efficiëntie. Hiermee kunt u tijd besparen, maar nog steeds de meest informatieve presentatie voor uw publiek presenteren.

PowerPoint-sjabloon voor omzetgegevens

Omzetrapport Lijndiagramschuif

Er is geen betere weergave van de inkomsten dan met de lijngrafiek. Zoals u weet, verbindt het lijndiagram meerdere gegevenspunten met rechte lijnsegmenten. Het basisdoel van de grafiek van de opbrengstlijn is om omzetaantallen door tijd te meten of te vergelijken. U kunt de omzet van dit jaar vergelijken met die van vorig jaar of met het budget op maandelijkse basis. U kunt ook de waarde van de opbrengsten meten ten opzichte van de EBIT. Dit is vooral handig omdat u de bedrijfskosten kunt bepalen en kunt zien of de inkomsten de rente en de belasting kunnen dekken.

Omzetrapport Verticale staafdiagrammen Dia

De verticale grafiekbalk kan eenvoudig worden aangepast om inkomsten-, omzet- en belastingwaarden weer te geven. Het is handig voor het vergelijken van verschillende datasets in de tijd. De tijdseenheden worden uitgedrukt in de x-as in jaren, maanden, dagen en zelfs minuten. Een nadeel van de verticale staafdiagrammen is dat er niet voldoende ruimte is voor tekstlabels op de x-as.

Rapport voor opbrengstrapport Cirkeldiagram voor gegevensgestuurde omzetdia

Bedrijven, waarvan de omzet wordt aangedreven door data, hebben een veelvoud van hogere inkomsten dan degenen die uitsluitend gebaseerd zijn op intuïtie en ervaringen uit het verleden. Om uw doelgroep kennis te laten maken met het idee achter uw inkomstenresultaten, kunt u het cirkeldiagram gebruiken. U kunt uw inkomsten uitdrukken als een deel van de totale kasstromen. U kunt ook de inkomsten opsplitsen op basis van het aantal keren dat ze voorkomen en laten zien hoeveel van de inkomsten van deze maand bijdragen aan de jaarlijkse inkomsten.

Gebruik lijndiagrammen om omzetaantallen door de tijd heen te meten en te vergelijken

U kunt eenvoudig verschillende datapunten presenteren in verschillende tijdsperioden.

Sjabloonontwerp waarmee u de presentatie in enkele minuten kunt maken

Eenvoudig sjabloon dat snel kan worden voorbereid en bijdraagt ​​aan een efficiënte presentatie.

Eenvoudig te volgen en geschikt voor het maken van goede vertoningen voor aandeelhouders, managers en investeerders

Een sjabloon voor het maken van een opvallende presentatie die de aandacht van het publiek trekt.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish