<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Research and development data slides

Gegevenssjablonen voor onderzoek en ontwikkeling

Aantal dia's: 3

Onderzoek en ontwikkeling vertegenwoordigen alle innovatieve acties van bedrijven bij het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten of bij het verbeteren van bestaande producten en diensten. Het is een complex proces waardoor het project gaat en het vereist een redelijk goede organisatie. Het is ook erg tijdrovend en duur. Daarom helpt deze sjabloon u een goed gestructureerde en indrukwekkende presentatie te maken om indruk te maken op de investeerders. Op deze manier kunt u fondsen werven en doorgaan met de uitvoering van het project

Gratis PowerPoint-sjablonen voor Research & Development-gegevenssjabloon

De fasen van het onderzoeks- en ontwikkelingsproces schuiven

Bij het maken van een presentatie over onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten is het verstandig om in elke fase op een transparante manier alle stappen te beschrijven. Elk R & D-proces kent 5 fasen: prelaunch / ontwikkeling, introductie, groei, volwassenheid en afname. Deze vinden plaats gedurende een langere tijdspanne en het is belangrijk om een ​​geschatte tijdspanne en verkoopvolume in elke fase te voorspellen. De beste weergave van dergelijke gegevens is via het lijndiagram.

Onderzoeks- en ontwikkelingsproces Cirkeldiagram Dia

Cirkeldiagrammen worden gebruikt om te laten zien hoe individuele componenten bijdragen aan het uiteindelijke resultaat. Het is zeer redelijk om ze te gebruiken als u wilt laten zien hoe u van plan bent om het totale budget te verdelen over de ontwikkeling van het nieuwe product. U kunt bijvoorbeeld laten zien hoeveel u nodig hebt voor de productie van het product, de verpakking en de verzending ervan. U kunt ook marketingactiviteiten en soortgelijke kosten met betrekking tot het product toevoegen.

Onderzoeks- en ontwikkelingsproces Diagram met gestapelde vlakdiagrammen

Als u cumulatieve gegevensreeksen wilt weergeven met betrekking tot het onderzoeks- en ontwikkelingsproces, zijn gestapelde vlakgrafieken de beste keuze. Ze kunnen laten zien hoe verschillende hoeveelheden combineren om een ​​geheel te maken. Het kan heel handig zijn als u de totale R & D-uitgaven in de industrie wilt presenteren en hoe dit uw activiteiten verder zal beïnvloeden.

Een sjabloon waarmee u een goed gestructureerde en indrukwekkende presentatie kunt maken

Het kan worden gebruikt voor de meest complexe gegevenssets die zeer tijdrovend kunnen zijn om correct te worden verwerkt.

Duidelijk geschetste stappen gedurende elke fase van het R & D-proces

Draagt ​​bij voor een gemakkelijke planning van alle R & D-stappen en voor het creëren van een transparante presentatie.

Verdieping van de geplande uitgaven van de begroting

Met deze sjabloon heeft u al een geïntegreerde blauwdruk voor het plannen van verschillende processen en activiteiten.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
Om meer te weten te komen, kunnen we presentatiesteun voor uw team of bedrijf opzetten. Klik hier.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish