<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Risk Matrix Presentation slide

Risico matrix presentatiesjablonen

Aantal dia's: 3

Risico is een onvermijdelijk onderdeel van de moderne bedrijfswereld. Daarom zijn er veel verschillende methoden om onzekerheid te beoordelen en aan te pakken. Een dergelijke evaluatiemethode is de risicomatrix. Het wordt gebruikt om het risiconiveau te bepalen, afhankelijk van de waarschijnlijkheidscategorie en de ernst van de gevolgen van de gevolgen. Risicomatrices zorgen voor een betere zichtbaarheid van risico's en vergemakkelijken het besluitvormingsproces. Voor dat doel stelt deze sjabloon u in staat een krachtige presentatie af te leveren, die alle mogelijke tegenslagen aangeeft.

Verzameling van PowerPoint-sjablonen die betrekking hebben op risicomatrix

3 D Creative Risk Matrix-dia

Een goed inzicht in het bedrijfsrisico is van groot belang. Omdat het vrij uitdagend is om een ​​duidelijk beeld te krijgen van het risiconiveau, is de risicomatrix handig. Zodra u het huidige risico meet, kunt u ook bepalen of u over de juiste middelen en strategieën beschikt om het te beperken. Een van de matrices voor een succesvolle evaluatie is de 3 D-matrix. Naast de twee meest voorkomende dimensies, de waarschijnlijkheid van risico's en de gevolgen ervan, kan er een derde dimensie zijn. Dit kan bijvoorbeeld een kenmerk voor risicobeheersing zijn.

Professionele risicomatrix dia

Met behulp van risicomatrices kan uw bedrijf de waarschijnlijkheid van voorkomen en de ernst ervan bepalen als ze zich voordoen. De dimensies worden weergegeven op de x-as en y-as, en tonen een lage tot hoge impact. Omdat het bijna nul is, is de impact van het risico erg laag, en hoe verder het van nul af is, hoe ernstiger het wordt.

Schaakrisicomatrix Schuif

De sjabloon heeft uiteindelijk een zeer creatieve matrixoplossing. De hele matrix heeft de vorm van schaken. De matrix wordt vertegenwoordigd door het schaakbord, terwijl de schaakcijfers het risico vertegenwoordigen. Namelijk, de pionen vertegenwoordigen een laag risico, de koningin staat voor gematigd risico en de koning voor een ernstige.

Het risicomatrixsjabloon zal het risicobeheer vergemakkelijken

Het zal u helpen om het risiconiveau duidelijk te definiëren en bijgevolg betere oplossingen te bedenken.

Geavanceerde matricesontwerpen voor een hogere visualisatie van risico's

Met de sjabloon kunt u eventuele risicoproblemen op een creatievere manier weergeven.

Geschikt voor elk publiek vanwege de eenvoud van de matrices

Een algemeen begrijpelijke sjabloon die elk publiek betrokken houdt.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish