<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Sales report presentation slides

Verkooprapport presentatiesjabloon

Aantal dia's: 3

De daadwerkelijke verkoop van een bedrijf laat zien hoe goed haar bedrijfsactiviteiten zijn. De zakelijke omgeving is zeer concurrerend en daarom is het hebben van begrijpelijke verkoopstatistieken van het grootste belang. Met behulp van deze sjabloon voor verkooprapporten kunt u de inkomende kasstromen van uw bedrijf op de juiste manier bijhouden. Het zal u helpen om het hele proces minder tijdrovend en minder veeleisend te maken. Omdat de dia's eenvoudig kunnen worden bewerkt, kunnen ze snel worden bijgewerkt en zelfs worden gebruikt voor presentaties buiten de verkoop.

Verkooprapporten presentatiesjabloon

Verkooprapport Verticale staafdiagramschuif

Als u verschillende gegevenssets met betrekking tot de verkoop van uw bedrijf wilt vergelijken, is het verticale staafdiagram van de groep de juiste keuze. Dit diagram geeft u informatie over elk item in de set in plaats van slechts één item. Het is ideaal als u in de loop van elke maand van het afgelopen jaar verkoopcijfers uit verschillende producten wilt presenteren. De stijl kan eenvoudig worden aangepast aan uw esthetische behoeften en datasets.

Verkooprapport Marketing trechter dia

De marketingtrechter is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsactiviteiten. Hiermee kunt u de reis van de koper visualiseren wanneer deze bekend raakt met uw bedrijf. De traditionele marketingtrechter vereist dat u voortdurend de bovenkant van de trechter met zoveel mogelijk klanten vult. De bodem heeft dan slechts een klein aantal mensen. De vijf fasen van de marketingtrechter zijn bewustwording, betrokkenheid, ontdekking, aankoop en retentie.

Verkooprapport Verkoopmedewerker Dia

Om de verkoop succesvol te laten zijn, hebt u een zeer bekwame en betrouwbare verkoopmedewerker nodig. Zij zijn verantwoordelijk voor het helpen van klanten bij hun aankoopkeuze en voor het verbeteren van het hele aankoopproces. Ze zijn ook verantwoordelijk voor de kassa's door het bijhouden van het geld binnen. Vermeld uw meest succesvolle verkoopmedewerker en prijs hem voor zijn loyaliteit. Een gelukkige medewerker zal de klanten tevreden houden.

Begrijpelijke verkoopstatistieken in een zeer competitieve omgeving

Met het juiste gebruik van de sjabloon kunt u met succes een overzicht bijhouden van de totale kasstromen van het bedrijf.

Creatieve benadering van de marketingtrechter en zijn vijf fasen

Het publiek kan een beter beeld krijgen van de reis van de koper en zal meer betrokken raken bij de algehele prestaties van het bedrijf.

Veel ruimte om uw meest waardevolle verkoopmedewerkers kennis te laten maken met het publiek

De verkoopmedewerkers zijn het leven van het bedrijf, dus zorg ervoor dat u ze goed looft.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
Om meer te weten te komen, kunnen we presentatiesteun voor uw team of bedrijf opzetten. Klik hier.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish