<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Colorful Sales Reports Slides

Verkooprapporten presentatiesjablonen

Aantal dia's: 3

Tegenwoordig is de zakelijke omgeving zeer concurrerend. Daarom hebt u mogelijk een sjabloon nodig om de winst- en verkoopstatistieken van uw bedrijf bij te houden. Het besturen van uw bedrijf kan behoorlijk uitdagend en tijdrovend zijn. Dat is waarom je een goede organisatie nodig hebt en je niet kunt veroorloven tijd en energie te steken in triviale zaken. Met deze sjabloon kunt u verkoopcijfers vastleggen en goed gestructureerde verkooprapporten opstellen, waarbij zelfs de kleinste details worden verwerkt.

PowerPoint presentatiesjabloon voor verkoop

Verkoopverslag Creative Column Chart-dia

Dit is een zeer creatieve sjabloon die een onconventionele presentatie van uw verkoopcijfers mogelijk maakt. Vanaf de eerste dia kunt u jaarlijkse verkoopcijfers weergeven via het verticale staafdiagram. Er is echter één waarschuwing: dit staafdiagram is niet uw gewone kaart, maar is eerder ontworpen in de vorm van reageerbuizen. Het houdt uw publiek betrokken terwijl u uw punt op de verkoop van uw bedrijf vermeldt.

Verkooprapport geclusterde kolomdia

Een typisch verkoopverslag kan gegevens bevatten over het verkoopvolume, het aantal nieuwe en lopende contracten en eventuele gemaakte kosten. Voor dat doel is het echt handig om de verticale grafiek van de groep te gebruiken. Het is een effectieve manier om verschillende gegevensreeksen te vergelijken die verband houden met de prestaties van uw bedrijf. U kunt ze op kwartaalbasis vergelijken en deze eenvoudig bewerken om aan uw kader te voldoen.

Verkooprapport Gegroepeerde verticale staafdiagramschuif

Het is een andere interessante versie van een verticale grafiek van een groep. U kunt verschillende componenten van het verkooprapport groeperen en deze gebruiken om een ​​bepaalde trend of patroon in de gegevens weer te geven. U kunt verschillende geclusterde combinaties hebben, die elk verschillende resultaten zullen tonen. Het is ideaal als de gegevens jaarlijks worden gemeten en vergeleken.

Effectieve sjabloon die de winst- en verkoopstatistieken van uw bedrijf bijhoudt

Deze sjabloon is geschikt voor het registreren van verkoopcijfers en voor het maken van goed gestructureerde en gedetailleerde rapporten.

Verticale staafdiagrammen voor het vergelijken van verschillende variabelen gerelateerd aan de prestaties van het bedrijf.

De gegevens kunnen in de loop van de tijd worden vergeleken en kunnen worden aangepast aan de voorkeuren van uw bedrijf.

Professionele en begrijpelijke presentatie binnen 3 dia's

De gegevens kunnen eenvoudig in enkele dia's worden gecomprimeerd en zijn nog steeds gemakkelijk te begrijpen.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish