<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Science Pie Graph slides

Science Pie Graph PowerPoint-sjablonen

Aantal dia's: 3

Een cirkeldiagram is een grafiektype waarin een cirkel is verdeeld in sectoren en elk een deel van het geheel vertegenwoordigt. Het is een goede manier om gegevens te organiseren om de grootte van de componenten ten opzichte van het geheel te zien. Ze tonen meestal percentages of relatieve gegevens. Deze sjabloon is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van wetenschappelijke projecten door de complexe gegevens te vereenvoudigen.

Science Slides inclusief grafieken, tijdlijnen en meer

Drug Fact Science Cirkeldiagramglaasje

Een van de toepassingen van de taartgrafiek is te zien in de productie en consumptie van medicijnen. Het kan relatieve omzet van het medicijn voor verschillende kwartalen weergeven in termen van inkomsten en hoeveelheden. Ook kan het de verschillende segmenten van patiënten die het gebruiken en alle gerelateerde implicaties laten zien.

Project Mars Science Cirkeldiagramglijbaan

Een ander gebruik van de cirkeldiagrammen kan zijn in wetenschappelijke projecten met betrekking tot de zonnesystemen en de planeten daarin. Deze dia is erg creatief en toont de sfeercompositie van Mars. De planeet zelf wordt gekozen om het cirkeldiagram te vertegenwoordigen, terwijl elke sectie de verschillende gassen en andere elementen vertegenwoordigt die de atmosfeer van Mars vormen.

Apotheek Science cirkeldiagram dia

Wanneer u farmaceutische gegevens over het onderzoeks- en ontwikkelingsproces moet visualiseren, is het cirkeldiagram echt nuttig. Hiermee kunt u eenvoudig de gegevens interpreteren en een geweldig verhaal aan uw publiek communiceren. U kunt verschillende feiten laten zien met betrekking tot de farmaceutische activiteiten en hoe deze van invloed zijn op de prestaties van het bedrijf en de klanten.

Het cirkeldiagram is een cirkelgrafiek die is verdeeld in secties waarin elk een deel van het geheel weergeeft

Het is een goede manier om gegevens te organiseren om de grootte van de componenten ten opzichte van het geheel te zien.

Cirkeldiagrammen zijn handig voor het presenteren van activiteiten gerelateerd aan de productie en consumptie van medicijnen

U kunt relatieve omzet weergeven in termen van inkomsten en hoeveelheden voor verschillende kwartalen.

De sjabloon is echt creatief en kan u helpen geweldige wetenschappelijke presentaties te geven

Het resultaat is een eenvoudige en goed gestructureerde presentatie die aantrekkelijk is voor elk publiek.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish