<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
five column table with symbol slide

Tafels PowerPoint-sjabloon

Aantal dia's: 10

De tabellen zijn een van de meest gebruikte hulpmiddelen voor het presenteren van verschillende gegevens. In eenvoudige bewoordingen is een tabel een raster van cellen die zijn gerangschikt in rijen en kolommen. Ze zijn compatibel met numerieke gegevens, evenals met tekstinformatie. Tafels kunnen eenvoudig worden bewerkt om aan de behoeften van uw bedrijf te voldoen en u kunt er zeker van zijn dat het uiteindelijke resultaat van een verfijnde en professionele aard zal zijn.

Gratis tabellen PowerPoint Template

Matrix Organisatiestructuur Tabelschuif

Deze tabel is afgestemd op de moderne bedrijfs- en managementprofessional. De tabel is in een dergelijke indeling ontworpen, zodat u snel de hiërarchie van de organisatie kunt begrijpen. U kunt de informatiestroom door de afdelingen ook beter uitleggen en u kunt de rollen en verantwoordelijkheden van elke medewerker duidelijk definiëren.

 

Abonnementstabel Schuiven

Met deze tabel kunt u prijsbepalingsopties met succes vergelijken. Het is ontworpen voor het vergelijken van verschillende waarden en producten in de mix. Elke rij beschrijft een productfunctie die deel uitmaakt van de mix, terwijl elke kolom een ​​andere prijsoptie vertegenwoordigt. De tabel kan eenvoudig worden aangepast en bewerkt om aan alle gebruikers te voldoen.

 

Tabel met symbolen dia

Dit soort tabellen bieden een nog betere visualisatie. Ze dienen als degelijke infographics en je kunt de lege velden invullen met pijlen, Harvey-ballen, kruisen en teken. Ze zijn het beste voor het aangeven van trends, verkopen, uitgaven, vergelijkingen en enz. U kunt ook eenvoudig rapporten maken over datavolumes of u kunt de uitgaven grondig tonen.

 

Een tabel is een eenvoudig raster van cellen gerangschikt in rijen en kolommen

Het is een zeer nuttige tool die compatibel is met numerieke gegevens en met tekstinformatie.

De matrix-organisatiestructuurtabel vertegenwoordigt met succes de organisatiehiërarchie

U kunt de rollen van elke medewerker beter definiëren en taken gemakkelijk delegeren.

Symbooltabellen zijn geweldige infographics en bieden een geweldige visualisatie van gegevens

Ze kunnen trends, verkopen, datavolumes of uitgaven aangeven.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
Om meer te weten te komen, kunnen we presentatiesteun voor uw team of bedrijf opzetten. Klik hier.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish