<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Venn Diagram Presentation Slides

Venn-diagram presentatiesjabloon

Aantal dia's: 3

Het Venn-diagram gebruikt verschillende overlappende cirkels of andere vormen om een ​​logische relatie tussen die gegevenssets te illustreren. Behalve dat ze veel worden gebruikt in de wiskunde, statistiek en computerwetenschappen, worden ze ook veel gebruikt in bedrijfspresentaties. Hun doel is om het publiek een duidelijk begrip te geven van de relatie tussen verschillende groepen items. Door gebruik te maken van deze Venn-diagramsjabloon zult u niet nalaten indruk te maken op de aandeelhouders en de managers.

Presentatiesjabloon met Venn-diagrammen

Diagram met drie sets venn-diagram

Het Venn-diagram kan fungeren als een kameleon en zich aanpassen aan verschillende afdelingen van uw bedrijf. U kunt het bijvoorbeeld gebruiken om de klanttevredenheid uit te drukken. U kunt dit doen door gegevens op te nemen over klantvereisten, productkwaliteit en productprijs. Deze drie sets worden weergegeven met drie cirkels en bijgevolg zal het punt waarop ze elkaar kruisen de klanttevredenheid tonen.

Creatieve Venndiagramschijf met drie sets

Het Venn-diagram kan ook voor interne doeleinden van het bedrijf worden gebruikt. Stel dat u bijvoorbeeld een nieuwe medewerker wilt aannemen. De juiste kandidaat, of het kruispunt, is afhankelijk van drie datasets: professionele vaardigheden, ervaring en leiderschapskwaliteiten. Als de juiste kandidaat al deze kenmerken heeft, dan is hij / zij de beste match voor uw bedrijf.

Venndiagram met twee sets

Soms kunnen bij gebruik van een Venn-diagram drie datasets te veel zijn. In dergelijke situaties zullen slechts twee datasets goed werken en een goed voorbeeld daarvan is de marktanalyse. De marktanalyse vormt een kernonderdeel van uw bedrijf. U moet beslissen wie uw klant is en zien hoe u hen zult aantrekken via advertenties en promoties. Als uw bedrijf bijvoorbeeld cookies en soortgelijke snoepjes verkoopt, weet u dat uw klanten mensen zijn die graag eten, maar niet willen aankomen. De kruising van deze twee categorieën is uw doelgroep.

Venn-diagrammen geven een duidelijk inzicht in de logische relaties tussen meerdere categorieën

Door overlappende cirkels of andere vormen te gebruiken, kunt u een grote hoeveelheid gegevens op een vloeiende manier presenteren.

Zeer visuele diagrammen die geschikt zijn voor aandeelhouders, managers en klanten

De diagrammen worden veel gebruikt voor interne en externe doeleinden.

Kan worden gebruikt op verschillende afdelingen, zoals marketing, HR, etc.

Zulke diagrammen kunnen zich aanpassen aan verschillende afdelingen omdat ze kunnen worden gebruikt voor verschillende besluitvormingsprocessen.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish