<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Asia Map slide with text

Azië Kaart Sjablonen PowerPoint presentatie

Aantal dia's: 9

Met de vooruitgang van de technologie zijn veel bedrijven internationaal gaan werken. Daarom, als uw bedrijf een multinational is, moet u professioneel zijn succes in elk land presenteren. Deze sjabloon is bedoeld voor bedrijven die actief zijn in Azië. Hiermee kunt u indrukwekkende presentaties maken die voor elk publiek zeer begrijpelijk zijn.

Gratis PowerPoint-sjabloon voor Azië kaartpresentatie

Azië Kaart Cirkeldiagram Dia

Als uw bedrijf in verschillende Aziatische landen actief is, is deze dia uitstekend geschikt om het algehele succes van het bedrijf in elk van die landen te laten zien. Het cirkeldiagram is geweldig voor het weergeven van numerieke verhoudingen. Het is verdeeld in plakjes en elke dia vertegenwoordigt een deel van het geheel. Cirkeldiagrammen zijn ideaal voor het weergeven van inkomsten, verkopen en kasstromen.

 

Asia Map Transport en logistiek Slide

Deze dia vertegenwoordigt met succes de transport- en logistieke strategie die door het bedrijf wordt geïmplementeerd. U kunt laten zien waar de producten worden verzonden en hoe ze worden verzonden. Uitstekende aflevering is een must als u een goede relatie met uw klanten wilt behouden en het beste voor hen wilt bieden.

 

Azië Kaart Stappen Schuiven

Deze dia kan worden gebruikt voor het presenteren van potentiële nieuwe projecten en het voorstellen van stappen over hoe de projecten zullen worden gerealiseerd. Er is voldoende ruimte om zoveel stappen toe te voegen als nodig is en de dia kan ook eenvoudig worden bewerkt als er extra stappen moeten worden toegevoegd.

 

Geweldig sjabloon voor multinationale bedrijven

De sjabloon kan worden aangepast aan elk bedrijf dat actief is in Azië.

De cirkeldiagrammen zijn de beste keuze voor een duidelijke weergave van het huidige succes van het bedrijf

U zult de inkomsten, verkopen en de kasstromen van het bedrijf duidelijk kunnen presenteren.

De sjabloon stelt u in staat om toekomstige projecten en de stappen die nodig zijn voor hun uitvoering te presenteren

Je maakt killer presentaties die de aandacht van elk publiek zullen trekken.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
Om meer te weten te komen, kunnen we presentatiesteun voor uw team of bedrijf opzetten. Klik hier.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish