<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Australia maps powerpoint slides

Australië Maps PowerPoint Template

Aantal dia's: 3

Of u nu een in Australië gevestigd bedrijf bent of een buitenlands bedrijf dat in Australië actief is, dan is dit de juiste sjabloon voor u. U kunt de prestaties van het bedrijf in verschillende regio's laten zien en eenvoudig vergelijken. Ook kun je bepalen wat je uitdagingen zijn en wat je kunt verbeteren. De sjabloon is zeer visueel en u kunt er zeker van zijn dat uw bedrijf de hele tijd zal worden ingeschakeld.

Presentatiesjablonen met de kaart van Australië

Professionele kaart dia van Australië

Dit is de eerste dia in de sjabloon. Het toont de kaart van Australië, gedeeld door regio's. De bekendste regio's zijn Queensland, New South Wales, Northern Territory, Zuid-Australië en West-Australië. U kunt kort de kenmerken van elke regio schetsen en welke de beste presteert. De dia is echt visueel en er is voldoende ruimte om elk van de belangrijkste activiteiten te beschrijven.

Creatieve kaart van Australië kaart

Deze dia is vergelijkbaar met de vorige en is ook zeer geschikt voor het vergelijken van uitvoeringen. U kunt met succes de belangrijkste indicatoren presenteren die het succes van het bedrijf sturen, gedeeld door regio's. Het ontwerp is echt creatief en zal helpen bij het creëren van een begrijpelijke en boeiende eindpresentatie.

Australië Domination Slide

Soms hoeft de uitvoering niet per regio te worden gemeten. Met deze laatste dia kan de uitvoering worden gemeten op punten waar de meeste winst vandaan komt. Die punten kunnen steden of landen zijn. Er is ook voldoende ruimte voor een korte beschrijving en de uitvoering kan worden gepresenteerd met cirkeldiagrammen. Ze kunnen percentages van de totale omzet, winst of kasstromen weergeven.

Uitstekende sjabloon voor bedrijven die actief zijn in Australië

De sjabloon is zeer visueel en kan nuttig zijn om de uitdagingen van het bedrijf te bepalen en strategieën te ontwikkelen om deze te verbeteren.

Creatieve kaarten om de prestaties van het bedrijf per regio te presenteren

De kaartdia's zijn geweldig voor het weergeven van de kenmerken van de regio en het succes van het bedrijf in elk van hen.

De Australia Domination Slide is perfect om te laten zien waar het grootste deel van de winst vandaan komt

U kunt cirkeldiagrammen gebruiken om de activiteiten van het bedrijf kort te beschrijven en om aan te geven waar het grootste deel van de totale omzet, winst of kasstromen vandaan komt.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish