<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Europe map in percentage and description

Europa Kaart Sjablonen PowerPoint presentatie

Aantal dia's: 9

Er is geen beter sjabloon voor internationale bedrijven die actief zijn op het Europese grondgebied. Hiermee kunt u op een begrijpelijke manier de voortgang van uw bedrijf weergeven in elk land dat u inkomsten hebt gegenereerd. Het is ook geweldig om de statistieken van uw bedrijf te presenteren aan werknemers en managers om er een duidelijk beeld van te krijgen.

Gratis PowerPoint-sjabloon van de Europa-kaart

Europa-kaart met cirkeldiagrammen Dia

Met de sjabloon Europa-kaart kunt u de voortgang van uw bedrijf met succes volgen. Door cirkeldiagrammen aan elk land toe te voegen, kunt u belangrijke indicatoren weergeven met betrekking tot de prestaties van het bedrijf. U kunt laten zien hoeveel dat land bijdraagt ​​aan de totale inkomsten, winst en kasstromen.

 

Europe Map Levering en verzending Slide

Als uw bedrijf ook opereert in een internationale transactie van goederen of diensten, kunt u deze dia gebruiken om het transportproces van goederen in detail uit te leggen. U kunt het vervoermiddel tonen en u kunt hun begin- en eindpunt aangeven. Door dergelijke beelden te maken, krijgt u een duidelijker beeld van het hele proces en kunt u het eenvoudiger beheren.

 

Hoofdkantoor van Europe Map Company en winkels Slide

U kunt deze dia gebruiken om de locatie van het hoofdkantoor van het bedrijf te tonen. U kunt ook aangeven waar de andere vertegenwoordiger is. kantoren bevinden zich en u kunt aangeven hoe strategisch ze zijn. U kunt deze dia ook gebruiken om aan te geven op welke locatie u het meeste profiteert en hoeveel deze in het algemeen bijdraagt ​​aan het geheel.

Een eigentijds sjabloon, geschikt voor internationale bedrijven die actief zijn in Europa

Hiermee kunt u eenvoudig de algemene voortgang van het bedrijf volgen en deze verder verbeteren.

U kunt met succes de voortgang van uw bedrijf in elk land in Europa laten zien

U kunt aangeven hoeveel een bepaald land bijdraagt ​​aan het aandeel in inkomsten, winst en kasstromen.

U kunt het gebruiken om het transportproces van de producten van het bedrijf uit te leggen

U krijgt een duidelijker beeld van het hele proces en u zult het gemakkelijker kunnen beheren.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish