<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
North America Map Slide with informative texts and data percentage

Noord-Amerikaanse Kaart Sjablonen PowerPoint presentatie

Aantal dia's: 9

Dit is een geweldig sjabloon voor bedrijven die actief zijn op het grondgebied van Noord-Amerika. Dit omvat de Verenigde Staten, Canada en Mexico. Het zorgt voor een betere opvolging van de taken van het bedrijf op elk gebied, zoals financiën, marketing, verkoop en supply chain. U kunt het aanpassen aan de vooruitzichten van uw bedrijf en u kunt het eenvoudig bijwerken wanneer u maar wilt.

Gratis PowerPoint Template van Noord-Amerika Kaart

Noord-Amerika Kaartregio Omschrijving Dia

Als uw bedrijf op het grondgebied van Noord-Amerika opereert, is het waarschijnlijk dat zijn activiteiten in elk land aanwezig zijn. U kunt deze dia gebruiken om gedetailleerd te beschrijven waar uw bedrijf actief is en op welk gebied het zijn best doet. De dia is zeer visueel, zodat je het publiek volledig betrokken kunt houden.

 

Kaart Noord-Amerika Winstgevende locatie Dia

U kunt deze dia gebruiken als u een van uw meest winstgevende locaties of sites wilt presenteren. U kunt dit doen door sleutelindicatoren en feiten te delen om aan te geven waarom deze locatie het meest bijdraagt ​​aan het succes van het bedrijf. De beste manier om de belangrijkste feiten aan te geven is door opsommingstekens door het belang ervan te benadrukken.

 

Noord-Amerika Kaartlocaties Beoordeling Dia

Hier kunt u informatie en belangrijke statistieken over elk van de sites van het bedrijf verstrekken. U kunt dit doen door hun algemene bijdrage aan de winstgevendheid van het bedrijf te presenteren. Door dit te doen, kunt u ze vergelijken en belangrijke beslissingen nemen over hoe u ze verder kunt verbeteren.

Het sjabloon is afgestemd op de behoeften van de bedrijven die actief zijn in Noord-Amerika

Noord-Amerikaanse landen die zijn opgenomen in deze sjabloon zijn de VS, Canada en Mexico.

U kunt eenvoudig zien in welk land uw bedrijf de meest invloedrijke is

Dit is cruciaal voor de verdere verbetering van de activiteiten.

U kunt deze sjabloon gebruiken om de meest winstgevende site in detail te beschrijven

U kunt dit doen door opsommingstekens te gebruiken en het belang van de belangrijkste indicatoren van die site te benadrukken.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
Om meer te weten te komen, kunnen we presentatiesteun voor uw team of bedrijf opzetten. Klik hier.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish