<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Map of Europe presentation slide

Kaarten met presentatiesjablonen: Europa

Aantal dia's: 3

Deze sjabloon kan worden gebruikt voor elke presentatie met betrekking tot Europa. Het kan worden gebruikt om de activiteiten, prestaties en productiecentra van bepaalde bedrijven te tonen. Het is geweldig voor internationale en multinationale bedrijven met verschillende inkomstenstromen. Het is ook geweldig voor bedrijven die actief zijn in verschillende marktniches met veel verschillende klanten. Met zijn kaartendia is deze sjabloon zeer visueel en perfect voor interne en externe presentaties.

PowerPoint Maps-sjabloon van Europa

Polen Europa Kaart Dia

Deze dia is afgestemd op uitvoeringen en bewerkingen in Polen. Het kan eenvoudig worden bewerkt, dus u kunt het altijd up-to-date houden om aan uw behoeften te voldoen. Het kan zelfs worden afgestemd op elk land binnen Europa, afhankelijk van uw vereisten. U kunt gebruiken om uw klant te beschrijven in termen van geslacht, leeftijd en andere voorkeuren.

Europa kaart dia

Deze dia kan in het algemeen voor Europa worden gebruikt. Het is geweldig als de activiteiten van uw bedrijf in bijna elk Europees land aanwezig zijn. Het kan handig zijn om verschillende kernactiviteiten en belangrijke indicatoren over het bedrijf met elkaar te vergelijken. U kunt laten zien in welk land uw bedrijf beter presteert en wat verder kan worden verbeterd.

Verkoopprestaties europa kaart dia

The last slide of this template can be used for successfully presenting the sales performance of the company in different countries. It is good for tracking the overall sales progress in order to deal with different challenges. You can use the horizontal bar charts in order to efficiently show any change and any relationship between the countries.

Fantastische sjabloon voor het presenteren van bedrijfsactiviteiten en prestaties binnen Europa

Het is geschikt voor internationale en multinationale bedrijven die in veel landen actief zijn.

U kunt prestaties in verschillende landen en verschillende niches weergeven

Met behulp van de creatieve dia's kunt u met succes de voortgang bijhouden en de belangrijkste indicatoren voor elk land apart weergeven.

Succesvolle weergave van verkoopprestaties in heel Europa

U kunt de horizontale staafdiagrammen gebruiken om belangrijke relaties tussen landen efficiënt weer te geven.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish