<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Maps: North America

Kaarten met presentatiesjablonen: Noord-Amerika

Aantal dia's: 3

Een andere toevoeging in onze mapsjablooncollectie is de Noord-Amerika-kaartsjabloon. Het doel van deze sjabloon is om kernindicatoren over de werking van het bedrijf in bepaalde regio's te presenteren. Het kan ook worden gebruikt om de prestaties weer te geven van de algemene industrie waarin het bedrijf actief is. De sjabloon heeft een eenvoudig ontwerp en met zijn infographics zal het ieders aandacht trekken.

Kaarten van Amerika om te gebruiken in Presentatie

Noord-Amerika Kaart Niche Markt Dia

Deze dia is geweldig voor het analyseren van bestaande markten voordat u ze invoert. Als uw bedrijf van plan is om een ​​nieuw product of nieuwe dienst te lanceren, moet u een goede due diligence uitvoeren. Het is van het grootste belang om de bestaande klanten te leren kennen om te zien hoe uw product bij hun levensstijl past. U kunt de klanten ook per regio vergelijken.

Noord-Amerika Kaart Regio's Vergelijking Dia

U kunt de dia gebruiken om verschillende gegevens tussen regio's te vergelijken. U kunt inkomsten, winst, verkoop en zelfs operationele uitgaven vergelijken. U kunt klanten ook vergelijken in termen van leeftijd, geslacht en enz. Er is voldoende ruimte om een ​​korte beschrijving te geven van de gegevens die u wilt uitwerken.

Creatief Noord-Amerika Kaartgebieden Dia

U kunt deze dia aanpassen aan uw behoeften. Het kan veel verschillende statistieken weergeven die relevant zijn voor een succesvolle besluitvorming. Ook is de dia zeer visueel en kan deze gemakkelijk worden begrepen door managers, investeerders en werknemers.

Een begrijpelijke sjabloon die is ontworpen om aantrekkelijk te zijn voor elk publiek

De sjabloon heeft een eenvoudig ontwerp en heeft veel infographics die ieders aandacht zullen trekken.

De sjabloon heeft een eenvoudig ontwerp en heeft veel infographics die ieders aandacht zullen trekken.

U kunt de inkomsten, de winst, de verkoop en de operationele kosten vergelijken.

U kunt de sjabloon ook gebruiken om de gegevens tussen de regio's te vergelijken

Er zijn veel gegevens die tussen regio's kunnen worden vergeleken om bepaalde uitdagingen aan te gaan die zich kunnen voordoen.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
Om meer te weten te komen, kunnen we presentatiesteun voor uw team of bedrijf opzetten. Klik hier.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish