<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
South America Map Slides

Kaarten met presentatiesjablonen: Zuid-Amerika

Aantal dia's: 3

De kaartsjabloon is geschikt om de prestaties van het bedrijf in verschillende regio's te presenteren. Deze is afgestemd op de behoeften van de bedrijven die actief zijn in Zuid-Amerika. Door het te gebruiken, kunt u gemakkelijk verkoopcijfers, totale inkomsten, winst of kasstromen weergeven. Het is geweldig voor het vergelijken van verschillende regio's en het tonen van verschillende relaties. Het algemene ontwerp van de sjabloon is zeer creatief en erg aantrekkelijk voor elk publiek.

Kaarten van Zuid-Amerika om te gebruiken in Presentatie

Zuid-Amerika Kaart Geclusterde kolomdiagram Dia

U kunt deze dia gebruiken om te laten zien in welke landen uit Zuid-Amerika uw bedrijf het beste presteert. Het is ook geschikt voor het definiëren van uw meest frequente klanten op het gebied van geslacht, leeftijd en voorkeuren. Het is verstandig om het geclusterde kolomdiagram te gebruiken voor een directe vergelijking van meerdere gegevensreeksen en om niet complex te worden, is het het beste om het voor een kleinere hoeveelheid gegevens te gebruiken.

Zuid-Amerika Kaart Cirkeldiagram Dia

Dit is een andere creatieve dia met de kaart van Zuid-Amerika. Je presenteert ook waardevolle bedrijfsgegevens met geschikte cirkeldiagrammen. U kunt laten zien hoeveel van de totale inkomsten of verkopen een bepaalde regio heeft verdiend. U kunt de grafieken gebruiken om de resultaten te vergelijken en plannen voor verbetering te ontwikkelen. Je kunt het ook gebruiken om bepaalde uitdagingen met betrekking tot deze regio's aan te pakken.

Zuid-Amerika Kaartpresentatie op jaar dia

Als u een historisch feit wilt delen, is dit de juiste plaats. U kunt in het verleden in het kort een specifieke bedrijfstak of de economie van het land analyseren. U kunt het vergelijken met de huidige factoren en dientengevolge waardevolle beslissingen neemt over de toekomst van het bedrijf.

De kaartsjabloon Zuid-Amerika is handig om de verschillende prestaties van het bedrijf in verschillende landen te presenteren

U kunt eenvoudig belangrijke indicatoren weergeven door een begrijpelijke en boeiende presentatie te maken.

De geclusterde kolomdiagram is geweldig voor het vergelijken van meerdere gegevensreeksen

Het is handig voor het vergelijken van aantallen verschillende regio's zolang de hoeveelheid gegevens beperkt en eenvoudig is.

Met behulp van het cirkeldiagram kunt u waardevolle gegevens presenteren over de activiteiten van het bedrijf

U kunt de totale inkomsten of totale verkopen van een bepaalde regio presenteren.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
Om meer te weten te komen, kunnen we presentatiesteun voor uw team of bedrijf opzetten. Klik hier.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish