<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
South America Map welcome slide

Zuid-Amerika Kaart Sjablonen PowerPoint presentatie

Aantal dia's: 9

Naast onze editie in Noord-Amerika hebben we deze sjabloon gemaakt om tegemoet te komen aan de vereisten van de bedrijven die actief zijn in Zuid-Amerika. Het is geweldig voor internationale bedrijven die hun inkomsten halen uit het hele grondgebied van het continent. Ook heeft het een professioneel en eigentijds ontwerp en zal het passen bij vele bedrijven die in verschillende industrieën actief zijn.

Gratis Powerpoint Sjabloon van Zuid-Amerika Kaart

Zuid-Amerika Kaart Cirkeldiagrammen Dia

Er is geen betere combinatie dan een van taartdiagrammen en kaarten. U toont niet alleen de winstgevendheid per land in de regio, maar u kunt ook aantonen hoeveel ze precies bijdragen aan de algehele winstgevendheid van het bedrijf. Door deze dia te maken, kunt u eenvoudig de prestaties van het bedrijf vergelijken en op basis daarvan belangrijke beslissingen nemen.

 

Zuid-Amerika Kaart Transport Process Slide

Als internationaal bedrijf is het waarschijnlijker dat uw bedrijf zich bezighoudt met een internationaal transportproces voor het verzenden van goederen. Door het hele proces op deze dia te presenteren, kunt u het gemakkelijker volgen en verbeteren om het beste voor de klanten te creëren.

 

Zuid-Amerika Map Process Steps Slide

U kunt deze dia gebruiken om de stappen te beschrijven waardoor een bepaald project of proces moet worden uitgevoerd voordat het definitief wordt geïmplementeerd. Als het gaat om internationale bedrijven, vinden deze stappen plaats in verschillende landen en het is goed om ze visueel te presenteren via deze dia.

Eigentijdse sjabloon voor een professionele presentatie

Het is afgestemd op de behoeften van de bedrijven die actief zijn in Zuid-Amerika.

U kunt de winstgevendheid van het bedrijf in verschillende landen volgen en hun bijdrage aan het geheel bepalen

Door dit te doen, kunt u de uitvoeringen van het land vergelijken.

Duidelijke weergave van elke stap van een bepaald internationaal project

De uiteindelijke uitvoer is zeer visueel en eenvoudig voor elk publiek.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
Om meer te weten te komen, kunnen we presentatiesteun voor uw team of bedrijf opzetten. Klik hier.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish