<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
USA map with data percentage and informative text slide

VS Map PowerPoint Template

Aantal dia's: 9

In aanvulling op onze Europa-kaart hebben we de VS Map-sjabloon ontworpen. Deze sjabloon is specifiek ontworpen voor bedrijven die actief zijn op de Amerikaanse markt, ongeacht de sector waarin ze zich bevinden. De sjabloon kan eenvoudig worden bewerkt en bijgewerkt om aan de criteria van elk bedrijf te voldoen. Het eindresultaat zal ook aantrekkelijk zijn voor elk type publiek en u kunt erop vertrouwen dat zij tijdens de hele presentatie volledig betrokken zullen zijn.

Gratis Powerpoint Template van de Kaart van de VS

VS kaart belangrijkste statistieken dia

U kunt deze dia gebruiken om belangrijke feiten over de prestaties van uw bedrijf te presenteren. U kunt aangeven welke de meest strategische en meest succesvolle staten zijn waarin uw bedrijf opereert. Naast het profiel van uw bedrijf, kunt u ook een korte beschrijving geven van de branche waarin het bedrijf actief is.

 

Kaartaanduiding HQ-representatie van de VS-kaart

Dit is de dia waar u algemene informatie kunt geven over het hoofdkantoor van uw bedrijf. U kunt verschillende statistieken presenteren die de prestaties in het algemeen laten zien, het aantal voorbeelden dat wordt verwacht en de verschillende strategieën die het onderneemt om betere resultaten te bereiken.

 

Kaarttoewijzing voor de VS Kaart Dia

Omdat uw bedrijf in de VS actief is, is het waarschijnlijk dat het verschillende sites in verschillende staten heeft. U kunt al deze faciliteiten op deze dia weergeven door de kaart van de VS te gebruiken en te smeken naar hun locatie op de kaarten. Langs de locaties van elke locatie kunt u een kort overzicht geven van hun prestaties.

De sjabloon is ontworpen om te passen bij de bedrijven die actief zijn in de VS.

Het heeft een professionele uitstraling en u zult een zeer begrijpelijke presentatie kunnen geven.

U kunt duidelijk de belangrijkste toestanden definiëren waarin uw bedrijf het meest winstgevend is

U kunt ook een korte beschrijving geven van de strategie van het bedrijf en de sector waarin het opereert.

Elk van de sites van het bedrijf kan op de kaart worden gepresenteerd om een ​​duidelijker beeld te krijgen van de aanwezigheid van het bedrijf

U kunt een korte samenvatting geven van hun prestaties.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
Om meer te weten te komen, kunnen we presentatiesteun voor uw team of bedrijf opzetten. Klik hier.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish