<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Creative world map with four steps texts

Wereldkaart PowerPoint-sjabloon

Aantal dia's: 9

Er is geen beter sjabloon voor internationale bedrijven die actief zijn in verschillende regio's, wereldwijd. Hiermee kunt u de voortgang van uw bedrijf duidelijk volgen in elke markt waarin u inkomsten hebt gegenereerd. Het is ook geweldig om de statistieken van uw bedrijf te presenteren aan de aandeelhouders, omdat het hen een beter beeld geeft van uw activiteiten.

Gratis PowerPoint-sjabloon van de wereldkaart

Wereldkaart met cirkeldiagrammen Dia

Deze combinatie van de wereldkaart en de cirkeldiagrammen zorgt voor een geslaagde presentatie van uw voortgang. Door cirkeldiagrammen aan elke regio toe te voegen, kunt u het aandeel van inkomsten, winst of kasstromen aangeven dat uw bedrijf in dat land heeft. Je kunt het vergelijken met het geheel en bepalen wat kan worden verbeterd.

 

Wereldkaart levering en verzending Dia

Als uw bedrijf actief is in een internationale transactie van goederen of diensten, kunt u deze dia gebruiken om elke zending of levering bij te houden. U kunt het vervoermiddel tonen en u kunt hun begin- en eindpunt aangeven. Als u dergelijke beelden maakt, kunt u eventuele tegenslagen die zich kunnen voordoen tijdig verzachten.

 

Het hoofdkantoor en de winkels van World Map Company Slide

U kunt deze dia gebruiken om aan te geven waar het hoofdkantoor van het bedrijf zich bevindt. U kunt ook de locaties van de rest van uw gebouwen en vertegenwoordigers opgeven. kantoren. Je kunt ook laten zien welke het meest winstgevend is en hoeveel het bijdraagt ​​aan het geheel in het algemeen.

Een professioneel sjabloon, geschikt voor internationale bedrijven die wereldwijd actief zijn

Maakt het eenvoudig om de algehele voortgang van het bedrijf te volgen.

Door cirkeldiagrammen en kaarten te gebruiken, kunt u met succes de voortgang van uw bedrijf per regio laten zien

U kunt het aandeel van inkomsten, winst en kasstromen duidelijk weergeven.

U kunt het gebruiken om het verkeer van uw goederen en diensten wereldwijd te volgen

Door dit soort visuals te maken, krijgt u een beter beeld van het succes van uw bedrijf.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
Om meer te weten te komen, kunnen we presentatiesteun voor uw team of bedrijf opzetten. Klik hier.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish