<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Business calendar slides

Sjablonen voor zakelijke agenda's

Aantal dia's: 3

Achter het succes van elk bedrijf is er een zorgvuldig geplande blauwdruk van acties. Met deze sjabloon kunt u een duidelijk beeld krijgen van welke taken moeten worden uitgevoerd en welke stappen verder moeten worden ondernomen. U kunt acties en processen met succes maandelijks plannen en u kunt de presentatie eenvoudig bijwerken zodat deze aan uw vereisten kan voldoen. De sjabloon bestaat alleen uit 3 dia's, maar u kunt de dia's dupliceren en extra maanden toevoegen.

Reeks dia's voor zakelijke agenda's

Februari Bedrijfs- en Ontwikkelingsagenda Schuiven

U kunt de presentatie starten door de vergaderingen, evenementen en taken weer te geven die belangrijk zijn voor de succesvolle uitvoering van het bedrijf. Meestal kunt u tijdens het eerste kwartaal van het jaar budgetplannen en prognoses weergeven. U kunt ook een doel bepalen dat in de komende maanden kan worden bereikt.

Mag Bedrijfs- en Ontwikkelingsagenda verschuiven

U kunt de presentatie voortzetten door zijn prestaties midden in het jaar te presenteren. U kunt laten zien hoeveel doelen tot nu toe zijn bereikt en wat de volgende stappen zijn. Dit is het moment waarop u sommige processen kunt verbeteren of nieuwe strategieën kunt implementeren als de huidige niet optimaal werken.

Oktober Bedrijfs- en Ontwikkelingsagenda Schuiven

In oktober kun je nog een laatste keer controleren of alles soepel verloopt voordat je de verklaringen sluit en bepaalde activiteiten afrondt. U kunt nieuwe, kleinere taken toevoegen en vergaderingen organiseren om hun voortgang bij te houden. Het is ook de laatste mogelijkheid om een ​​deadline vast te leggen en eraan te werken.

De sjabloon is geweldig voor maandelijkse planning van processen en activiteiten

U kunt gemakkelijk gebeurtenissen en taken volgen die moeten worden uitgevoerd om het bedrijf succesvol te maken.

De hele presentatie is zeer professioneel en aantrekkelijk voor elk publiek

U levert een duidelijk beeld van de prestaties van het bedrijf en het uiteindelijke resultaat zal voor elke belegger of werknemer heel begrijpelijk zijn.

Je zult in staat zijn om verschillende doelen te bepalen en ernaar te werken

Met deze kalendersjabloon stelt u deadlines in en kunt u ze beter volgen en tijdig ontvangen.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish