<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Business development timeline slide

Zakelijke routekaartsjabloon

Aantal dia's: 3

De sjablonen voor zakelijke routekaarten zijn een waardevol hulpmiddel voor het communiceren van de bedrijfsvisie en voor het faciliteren van groei. Je zult in staat zijn om de algemene strategische missie beter te communiceren naar de managers, de aandeelhouders en de klanten. Het is ook een goede template voor ondernemers die nieuwe producten op de markt willen introduceren. Het ontwerp van de sjablonen is echt professioneel en kan worden bewerkt om aan uw behoeften te voldoen.

Zakelijke routekaart presentatiesjabloon

Business Development Roadmap Tijdlijn Dia

Deze dia is ontworpen in de vorm van een routekaart die de verschillende stadia van het ontwikkelingsproces toont. Ook kan het verschillende doelstellingen laten zien die moeten worden bereikt. U kunt die doelen ook koppelen aan de mensen in de organisatie in termen van wie verantwoordelijk is voor de specifieke taak. Er is ruimte voor een korte beschrijving onder elk doel.

Zakelijke ontwikkeling doel verwezenlijking dia

Nog een goed gestructureerde routekaart om een ​​duidelijke tijdlijn vast te stellen voor het bereiken van doelen of projectontwikkelingen. U kunt de voortgang van de projectontwikkeling volgen of duidelijk aangeven hoeveel van het doel tot nu toe is bereikt. U kunt alle veranderingen vermelden die zich de afgelopen jaren hebben voorgedaan, evenals toekomstige voorspellingen.

Zakelijke ontwikkeling schaal dia

Dit is een zeer creatieve dia om de voortgang van het hele bedrijfsontwikkelingsproces weer te geven. De tijdlijn is gemaakt in de vorm van schalen en u kunt eventuele opwaartse trends met betrekking tot het bedrijf of het project aantonen.

Deze zakelijke tijdlijn is geweldig voor het presenteren van de strategische missie en visie

U kunt uw ideeën beter communiceren en u kunt een duidelijk plan maken om de groei te vergemakkelijken.

Met deze sjabloon kunt u verschillende stadia van de ontwikkeling van het project laten zien

Je kunt alle stadia koppelen aan de mensen in de organisatie om te laten zien wiens verantwoordelijkheid het is.

Een algemeen professioneel en modern ontwerp, geschikt voor de moderne zakelijke wereld

U zult een grote indruk achterlaten bij beleggers en aandeelhouders en zij zullen gedurende de hele presentatie betrokken zijn.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
Om meer te weten te komen, kunnen we presentatiesteun voor uw team of bedrijf opzetten. Klik hier.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish