<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Circle Diagrams Presentation

Cirkeldiagrammen presentatiesjablonen

Aantal dia's: 10

De cirkeldiagrammen zijn de beste keuze voor het presenteren van gegevens die cyclisch van aard zijn. Met deze sjabloon kunt u gemakkelijk de grafieken bewerken die anders ingewikkeld en tijdrovend zijn om zelf te maken. Cirkeldiagrammen worden meestal gebruikt om een ​​bepaalde stroom aan te tonen, zoals het proces van uitwisseling van goederen en diensten of andere financiële transacties. Ze zijn echt visueel en als zodanig vrij begrijpelijk voor elk soort publiek.

Zakelijke presentatie cirkel sjablonen

Vijf stappen cirkel diagram dia

Met dit diagram kunt u een model uitwerken met vijf stappen die kunnen worden beschreven als een cirkelvormige stroom. Er zijn verschillende symbolen die u kunt bewerken en er korte beschrijvingen van kunt maken. U kunt bijvoorbeeld aanstaande uitdagingen aan werknemers presenteren met de juiste oplossingen om deze aan te pakken.

Creatieve achtstaps cirkeldiagram dia

Dit is zeer handig voor het presenteren van een bepaald proces in een circulair en visueel formaat. De meest gebruikelijke toepassing van dergelijke grafieken is financiële activiteiten. Andere activiteiten kunnen ook worden getoond, zoals marketing, verkoop, feedback van klanten, enz. Ook is dit diagram handig om een ​​constante herhaling in de organisatie te laten zien, zoals continue verbetering of veranderingen in het management van het bedrijf.

Vierstaps cirkel diagram dia

Deze grafiek toont vier functies met één centraal element. Het is ideaal voor brainstormpresentaties of voor interne vergaderingen van de marketing-, ontwikkelings-, verkoop- en andere afdelingen. Mogelijk gebruik is voor het vermelden van creatieve functies van een product of het identificeren van mogelijke risico's die verband houden met de kwaliteit ervan. Je kunt het ook gebruiken om een ​​actieplan te ontwikkelen dat nodig is om een ​​bepaald doel te bereiken.

Deze sjabloon is geschikt voor het presenteren van bepaalde circulaire stromingen

U kunt de diagrammen van deze sjabloon eenvoudig bewerken, zodat ze aan uw vereisten kunnen voldoen.

Professioneel ontwerp en begrijpelijke inhoud binnen dia's 10

De sjabloon omvat veel visuals die gemakkelijk kunnen worden begrepen door klanten, managers en leidinggevenden.

Het vierstappencirkeldiagram is geschikt voor brainstormpresentaties.

U kunt het gebruiken om nieuwe ideeën te ontwikkelen op afdelingsniveau of op organisatieniveau.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
Om meer te weten te komen, kunnen we presentatiesteun voor uw team of bedrijf opzetten. Klik hier.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish