<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Growth process presentation overview slide in four categories

Groeiproces Sjablonen PowerPoint presentatie

Aantal dia's: 10

Het groeiproces maakt deel uit van elk succesvol strategisch planningsproces van een bepaald bedrijf. Hiermee kunt u uw groeidoelstelling en groeipotentieel duidelijk definiëren en passende acties ondernemen om de winst van het bedrijf te maximaliseren. Met deze sjabloon kunt u uw sterke punten en kansen met succes benutten en tegelijkertijd de bedreigingen en zwakke punten minimaliseren.

Gratis PowerPoint-sjabloon voor de presentatie van het proces van de groei

Het Ansoff Matrix-groeiproces glijt

De Ansoff Matrix is ​​een veelgebruikte strategische planningstool die een raamwerk biedt dat leidinggevenden, managers en marketeers helpt bij het bedenken van strategieën voor toekomstige groei. De verticale as vertegenwoordigt de markt, terwijl de horizontale het product is. Afhankelijk van de vraag of beide nieuw of bestaand zijn, zijn er vier groeistrategieën: marktpenetratie, marktontwikkeling, diversificatie en productontwikkeling.

 

Groei Procesfactor Schuif

Om het bedrijf succesvol te laten groeien, moet het zowel intern als extern worden verbeterd. Interne groei betekent dat het bedrijf zal uitbreiden op basis van zijn eigen activiteiten en het kan worden bereikt door het ontwikkelen en lanceren van nieuwe producten. Externe groei gebeurt meestal wanneer een fusie of overname plaatsvindt.

 

Herhaalbare dia van het groeiproces

Het groeiproces om positieve resultaten op te leveren, moet vaak worden herhaald. Dit betekent dat het bedrijf altijd nieuwe doelen stelt, nieuwe ideeën voor groei creëert, die ideeën test en optimaliseert en uiteindelijk andere doelen stelt die bovendien het hele proces zullen verbeteren.

Het groeiproces is een onvermijdelijk onderdeel van de strategische planning van elk succesvol bedrijf

Met deze sjabloon kunt u de doelen en prioriteiten van het bedrijf duidelijk definiëren.

De Ansoff Matrix is ​​een van de meest gebruikte hulpmiddelen voor strategische planning

Het stelt managers en leidinggevenden in staat om strategieën te bedenken voor toekomstige groei.

De groei van het bedrijf kan intern of extern worden gedaan

Interne groei vindt plaats wanneer het bedrijf zijn eigen activiteiten verbetert, terwijl extern plaatsvindt door fusies en overnames.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
Om meer te weten te komen, kunnen we presentatiesteun voor uw team of bedrijf opzetten. Klik hier.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish