<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Organizational Chart Slide

Organigramsjablonen

Aantal dia's: 10

Organisatiekaarten spelen een belangrijke rol wanneer u bepaalde relaties tussen mensen in grote organisaties wilt laten zien. Door de grafieken te gebruiken, zullen de mensen begrijpen waar ze in de organisatie passen, wat hun verantwoordelijkheden zijn en welke taken ze moeten uitvoeren. Het maken van een goede grafiek kan te veel tijd kosten om het er professioneel en georganiseerd uit te laten zien. Met deze sjabloon organiseert u alle mensen in uw omgeving op de juiste manier.

Presentatiesjablonen voor organisatie

Horizontaal hiërarchisch organigram Verschuiven

Met het hiërarchische diagram kunt u de werknemers verbinden met hun managers. Meestal kun je beginnen met een persoon aan de top die een CEO of een deel van het leiderschap van het bedrijf is. Afhankelijk van wie aan wie rapporteert, kunt u de grafiek opsplitsen door werknemers op stafniveau. Veel startups gebruiken een horizontale grafiek voordat ze voldoende groeien om meer afdelingen te bouwen.

Verticale hiërarchische organigram Slide

Net als bij de horizontale grafiek, scheidt de verticale ook de mensen van supervisors en werknemers. Maar in dit geval behoort elke medewerker tot een bepaalde afdeling en kunnen er meer mensen op een bepaalde afdeling zijn. Meestal zijn de afdelingen verdeeld door hun functies, zoals HR, supply chain, sales, etc.

Gebogen Verticale Lijn Organigram Dia

Dit wordt gebruikt om een ​​gebogen lijst met informatie weer te geven. U kunt foto's toevoegen en de vorm ervan wijzigen. U kunt gebruiken is om een ​​bepaald proces of werkstroom te tonen. U kunt zien aan wie rapporteert en aan wie welke taak toebehoort.

Organisatiediagrammen zijn ideaal om te laten zien hoe mensen in een organisatie passen.

Door deze sjabloon te gebruiken, wordt het eenvoudiger om te zien welke taak aan een bepaalde werknemer toebehoort en wat zijn / haar verantwoordelijkheden zijn ten opzichte van een bepaalde werknemer.

Hiërarchische diagrammen stellen u in staat om de supervisors met de werknemers te verbinden.

Ze zijn vooral handig voor startups omdat ze een duidelijk beeld geven van de relatie tussen het leiderschap en de medewerkers op stafniveau.

U kunt een gebogen verticale lijn gebruiken om een ​​workflow aan te tonen.

U kunt dit diagram eenvoudig bewerken en meer mensen en taken toevoegen aan de werkstroom.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
Om meer te weten te komen, kunnen we presentatiesteun voor uw team of bedrijf opzetten. Klik hier.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish