<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
PEST Diagram in six sections

Plagen diagram powerpoint sjabloon

Aantal dia's: 10

De PEST-analyse is een heel belangrijk hulpmiddel op het gebied van strategische planning. Daarom is deze sjabloon ideaal voor het uitvoeren van een grondige analyse en kunt u een beter inzicht krijgen in de macro-invloeden die van invloed zijn op uw bedrijf. Uw presentatie krijgt een eigentijdse uitstraling en u kunt de inhoud op een zeer professionele manier aan het publiek presenteren.

Gratis PowerPoint-sjabloon voor presentatie PEST-diagram

PEST Diagram overzichtsschuif

Dit is de dia waarmee u de PEST-analyse kort kunt presenteren en alle componenten ervan kunt schetsen. Alle invloeden moeten op een duidelijke en duidelijke manier worden gepresenteerd, zodat deze voor het publiek begrijpelijk is. Het doel van de PEST-analyse is om te profiteren van de potentiële kansen of om rampenplannen te maken in geval van een tegenslag.

 

PEST-diagram Economy-dia

De component Economie is erg belangrijk bij het analyseren van het globale beeld. Het succes van uw bedrijf hangt af van de macro-omgeving waarin het bedrijf opereert. Met de component economie kunt u belangrijke indicatoren analyseren, zoals de inflatie, de arbeidskosten, de wisselkoers, enz.

 

PEST-diagram Sociale dia

Het sociale aspect is een ander belangrijk onderdeel omdat het u in staat stelt de potentiële markt te analyseren. Het zal u in staat stellen om de potentiële klanten, hun authentieke culturele aspecten, groeipercentage, leeftijdsverdeling en carrièreattitudes beter te begrijpen. Deze trends in de samenleving zullen van invloed zijn op de vraag naar producten en diensten van het bedrijf, dus het is echt belangrijk om het volledig te begrijpen.

Het PEST-diagram is een van de beste tools voor het analyseren van de macro-omgeving waarin het bedrijf opereert

Het PEST-diagram is een van de nuttigste hulpmiddelen die worden gebruikt voor strategische planning.

Met de PEST-analyse kunt u profiteren van de potentiële kansen

Ook kun je rampenplannen maken in het geval van een tegenslag.

Het sociale aspect is erg belangrijk omdat de vraag naar de producten van het bedrijf ervan afhangt

U krijgt een beter inzicht in de potentiële klanten en hun kenmerken.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
Om meer te weten te komen, kunnen we presentatiesteun voor uw team of bedrijf opzetten. Klik hier.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish