<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Pitch Deck PowerPoint

Pitch Deck Sjablonen PowerPoint presentatie

Aantal dia's: 3

De Pitch Deck-sjabloon is perfect voor een eerste pitching voor beleggers. Als u ze voor de eerste keer nadert, kunt u indruk op hen maken met deze presentatie. U kunt aangeven hoeveel tijd het hele project in beslag zal nemen, de hoogtepunten van het project vermelden en de marktomvang van het project bepalen. De sjabloon heeft een professioneel ontwerp en helpt u bij het bijeenbrengen van de benodigde fondsen.

Presentatie pitch dek sjabloon

Start-up Project Tijdlijn Dia

U kunt uw presentatie starten door het pad van het project te introduceren en te bepalen hoeveel tijd dit in beslag zal nemen. U kunt de exacte tijd aangeven wanneer bepaalde acties met betrekking tot het project zullen plaatsvinden en u kunt ook de duur ervan bepalen.

Opstarten Introductie Dia

In deze dia kunt u een duidelijk overzicht van alle doelstellingen van het project. U kunt het bedrijfsmodel en de bedrijfsactiviteiten beschrijven, de sector waarin u gaat opereren, de uitvoering van het bedrijf en de benodigde arbeidskrachten. U moet ervoor zorgen dat de belegger overtuigd is van het potentieel van het bedrijf. Daarom zal deze sjabloon u in staat stellen om uw ideeën geloofwaardig te presenteren.

Market Size-dia

De laatste dia is gereserveerd voor het beschrijven van uw potentiële klant in een bepaalde markt. U en uw investeerders moeten zeer geïnteresseerd zijn als het product of de dienst daadwerkelijk bereik heeft voor klanten. Ook zullen zij geïnteresseerd zijn in hoe groot de markt voor uw bedrijf is. U kunt uw prognoses op een zeer creatieve en visuele manier weergeven.

Professioneel sjabloon voor het bereiken van investeerders

U kunt er zeker van zijn dat deze sjabloon u in staat zal stellen een geweldige eerste indruk op beleggers te maken.

Duidelijk weergegeven tijdlijn van de acties van uw bedrijf

Beleggers zullen betere inzichten hebben in de daadwerkelijke tijd waarop de acties zullen plaatsvinden en zullen meer overtuigd zijn om in het project te investeren.

Visuele representatie van de marktomvang en de potentiële klanten van het bedrijf

Visualisatie is een geweldige manier om aandacht te trekken en een blijvende impact te maken waar niemand onverschillig voor kan blijven.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
Om meer te weten te komen, kunnen we presentatiesteun voor uw team of bedrijf opzetten. Klik hier.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish