<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
project analysis slide with text and six infographics circles

Projectanalyse PowerPoint-sjabloon

Aantal dia's: 10

Om zo efficiënt mogelijk te zijn, is het noodzakelijk om een ​​goed inzicht te hebben in aankomende en lopende projecten. Verzamel alle nodige informatie, houd alle updates bij en communiceer duidelijk met dit slanke en moderne slide-pack. Haal het meeste uit uw vergaderingen en e-mails door uw informatie op een stijlvolle en beknopte manier te presenteren, met duidelijke stroomdiagrammen, eenvoudig te lezen statistieken en beoordelingsmatrixen.

Gratis PowerPoint-sjabloon voor presentatie van projectanalyse

Projectstroomdiagram Schuiven

Houd uw taken bij en volg de voortgang van het project met de stroomdiagramschuif. Kleurgecodeerde secties zorgen voor eenvoudige visualisatie van grotere mijlpalen. Met deze dia kunt u eenvoudig overgangen tussen fasen van het project bekijken en elke sectie kan worden onderverdeeld in de kerncomponenten.

 

Statistieken op hoog niveau

Lever duidelijke en beknopte statistieken aan uw managementteam met eenvoudig te begrijpen afbeeldingen en belangrijke punten. Tijd is geld, en deze dia bespaart tijd. Of het nu in een live presentatie, een e-mail of vast op uw kantoormuur is die iedereen kan zien, met alle benodigde informatie in één dia kan iedereen op de hoogte zijn van de huidige situatie en productief gedrag stimuleren.

 

Beoordeel uw omstandigheden met de Matrix dia van 2 x2

Vergelijk twee binaire variabelen op een intuïtieve en visuele manier met deze 2 x2 matrix. Of het nu gaat om risicobeoordeling, productiviteit of tijdbeheer, deze dia kan zeer nuttig zijn. Visualisaties zoals deze tonen acties en situaties duidelijker. U kunt uw punt overbrengen met de uitkomsten van twee positieve acties tegen uitkomsten van twee negatieve acties.

 

 

Zorgvuldige analyse levert betere resultaten op

Noteer alle details van uw project om zwakke punten te identificeren en uw resultaten te verbeteren.

Duidelijke en transparante communicatie verhoogt de efficiëntie

Gemakkelijk te begrijpen, beknopte informatie, maakt het gemakkelijker voor werknemers om sneller te begrijpen en te handelen.

Het begrijpen van projecten minimaliseert risico's

Het kennen van alle details zal aspecten van het project verlichten die een risico kunnen voorstellen. Zorg ervoor dat u zich bewust bent van mogelijk schadelijke factoren.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
Om meer te weten te komen, kunnen we presentatiesteun voor uw team of bedrijf opzetten. Klik hier.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish