<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Research Stage Slides

Onderzoeksfase Slide Template

Aantal dia's: 3

Het onderzoeks- en ontwikkelingsproces van elk bedrijf bestaat uit de creatieve en innovatieve taken die het bedrijf onderneemt. Hun doel kan zijn om een ​​nieuw product of een nieuwe dienst te ontwerpen, of om een ​​bestaand product of dienst te verbeteren. Met deze sjabloon kunt u een gedetailleerde weergave maken van het hele proces dat echt georganiseerd en zeer visueel is. Bovendien kunt u hiermee een begrijpelijke presentatie maken die geschikt is voor alle managers en werknemers die bij het proces zijn betrokken.

Onderzoeksstadia PowerPoint Template

Processtadia voor onderzoek en ontwikkeling Dia

U kunt de presentatie starten door een korte samenvatting van de onderzoeks- en ontwikkelingsfasen te schetsen. Ze omvatten het onderzoek, het ontwerp, de ontwikkeling en de eerste release van het product of de service. Het is belangrijk om het hele ontwikkelingsconcept, het prototypeproces, het testen van het product en de uitrol ervan duidelijk uit te leggen.

Stappenoverzicht Onderzoek en ontwikkeling Slide

Zodra u de fasen hebt ontwikkeld, moet u duidelijk de stappen schetsen die in elke fase nodig zijn. U moet bepalen hoeveel deskundigheid u nodig heeft, welke literatuur u nodig hebt en welke medewerkers alle stappen zullen uitvoeren. Vergeet niet om het interne en externe overleg met potentiële eindgebruikers in overweging te nemen.

Onderzoek en ontwikkeling Stage Diagram Slide

Dit diagram is perfect voor het visueel presenteren van de stadia van het R & D-proces. Er zijn vijf fasen in het diagram, zoals vormen, bestormen, normeren, uitvoeren en uitschuiven. De voorwaarden zijn aanstekelijk en zullen een positieve invloed hebben op het publiek. Ze omvatten activiteiten zoals het bepalen van specifieke doelen, het oplossen van conflicten, het creëren van consensus, het vinden van een perfecte balans tussen conformiteit en deviantie en het beoordelen van feedback en dispersie.

Gedetailleerde weergave van het gehele onderzoeks- en ontwikkelingsproces

U kunt de stadia duidelijk schetsen voor het ontwikkelen van een nieuw product of het op een creatieve manier verbeteren van een bestaand product.

Diepgaande analyse van de noodzakelijke stappen die nodig zijn in elke fase van het proces

Een gedetailleerd plan opstellen van de benodigde hoeveelheid expertise, het personeelsbestand en eventuele aanvullende middelen die het proces zullen vergemakkelijken.

Een alomvattende alomvattende presentatie, toegesneden op elke doelgroep

De sjabloon zal bijdragen aan een professionele weergave van de R & D-fasen en -stappen.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish