<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Science Gantt chart

Wetenschap Gantt Sjablonen PowerPoint presentatie

Aantal dia's: 3

Het Gantt-diagram is een effectieve manier om distributies gedurende een bepaalde periode weer te geven. Ze kunnen op veel gebieden worden gebruikt. Deze sjabloon is ontworpen om distributies weer te geven die verband houden met wetenschappelijke projecten, maar deze kan op veel gebieden worden aangepast. Het heeft ook een professionele uitstraling waardoor het toepasbaar is op bedrijfspresentaties in de moderne zakelijke wereld.

Wetenschappelijke gantt-sjablooncollectie

Maandelijkse Science Gantt Chart-dia

Het maandelijkse Gantt-diagram illustreert het schema van het project voor een duur van één maand. De taken van het project worden weergegeven op de verticale as, terwijl de tijdeenheden op de horizontale as staan. Het kan ook de afhankelijkheid tussen bepaalde taken en het huidige tijdsschema weergeven. Het diagram heeft horizontale balken die de duur van elke taak weergeven.

3 Maanden Science Gantt Chart Slide

Het Gantt-diagram voor de maand Wetenschap is hetzelfde als het maandelijkse maandoverzicht, behalve dat het een periode van 3 maanden aangeeft. Het is geschikt voor langere projecten en u kunt de start- en einddatums van elke taak van het project duidelijk weergeven. Het Gantt-diagram wordt meestal gemaakt met behulp van een early-start-benadering waarbij elke taak onmiddellijk moet beginnen.

Jaarlijkse Gantt-diagramschuif

Het jaarlijkse Gantt-diagram is geschikt als u veel plannen moet maken voor een lange periode. Het diagram toont een begrijpelijke planning van wanneer elke taak is ingesteld om te starten en te eindigen. Sommige taken kunnen elkaar overlappen, maar met deze grafiek kunt u van tevoren voorbereiden op hoe u ze gaat uitvoeren.

Met de Gantt-grafiek kunt u distributies over een bepaalde periode presenteren

Het heeft een professionele uitstraling waardoor het toepasbaar is op vele zakelijke presentaties, naast die voor wetenschappelijke doeleinden.

Begrijpelijke presentatie van elke taak in de loop van de tijd

Elk van de assen is duidelijk afgebeeld met taken en tijdseenheden, terwijl de horizontale balken de duur van de taak weergeven.

De grafiek is geschikt voor planningstaken op de lange termijn

U kunt taken tot één jaar plannen met het Gantt-diagram en deze met succes volbrengen.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish