<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
scrum process presentation flow slide in four steps

Scrum-proces PowerPoint-sjabloon

Aantal dia's: 10

Scrum is een agile manier om projecten te beheren. Het is een raamwerk waarbinnen mensen complexe aanpassingsproblemen kunnen aanpakken, terwijl ze op een productieve en creatieve manier de hoogste waarde voor hun producten creëren. Het zal de effectieve teamsamenwerking mogelijk maken binnen het Scrum-softwareontwikkelteam en het zal het algemene probleemoplossingsproces verbeteren.

Gratis PowerPoint-sjabloon voor Scrum-procespresentatie

Scrum Process Flow-dia

De cirkel gemaakt met pijlen vertegenwoordigt de werkelijke stroom van het Scrum-proces. Elke pijl in de cirkel toont een afzonderlijke stap en u kunt zoveel pijlen hebben als er stappen zijn. Meestal zijn de Scrum-processtappen als volgt: Sprint Review, Sprint Retrospective, Update Product Backlog, Sprint Planning Meeting, Dagelijkse cyclus en Productverhoging.

 

Scrum Framework in een oogopslag Slide

Deze dia toont het algemene Scrum Framework in één oogopslag. Het proces laat zien hoe input van klanten wordt verzameld en hoe een producteigenaar prioriteit moet geven aan de vereiste functies. Hierna selecteert het team bovenaan aan de top en kan het zich inzetten voor het einde van de sprint. Daarna volgt de taakuitbraak en worden er dagelijks vergaderingen gehouden om de sprint te bekijken.

 

Dagelijkse Scrum Meeting-dia

De Scrum-bijeenkomst wordt elke dag van een sprint gehouden en het wordt "daily scrum" genoemd. Gewoonlijk worden de vergaderingen op dezelfde tijd en op dezelfde locatie gehouden en zijn ze voorzien van een tijdvak van 15 minuten om de discussie levendig maar relevant te houden. Met deze dia kunt u de vergadering beter indelen en zo productief mogelijk houden.

Scrum is een raamwerk waarbinnen mensen complexe aanpassingsproblemen kunnen aanpakken

Het stelt het Sprint-team in staat een hoge waarde te creëren voor hun producten.

De stroom van het Scrum-proces wordt weergegeven door een cirkel van pijlen

Elke pijl vertegenwoordigt de stap die moet worden volbracht zodat het proces met succes is voltooid.

De Scrum Meeting wordt elke dag van een sprint gehouden en het wordt "daily scrum" genoemd

De vergaderingen worden gehouden voor relevante kwesties die tijdens het proces moeten worden besproken en opgelost.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
Om meer te weten te komen, kunnen we presentatiesteun voor uw team of bedrijf opzetten. Klik hier.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish