<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
six sequenced timeline pictures slide

Tijdlijn afbeeldingen PowerPoint-sjabloon

Aantal dia's: 9

Een tijdlijn moet een essentieel hulpmiddel zijn als u op de goede weg wilt blijven wanneer u zaken doet. Het stelt u in staat elke taak beter te organiseren en er de meest relevante informatie over te verkrijgen. De routekaart die u krijgt, is eenvoudig en toepasbaar op elke doelgroep. De sjabloon heeft ook een slank en professioneel ontwerp dat iedereen volledig betrokken houdt tijdens de presentatie.

Gratis PowerPoint-sjabloon voor presentatie van de tijdlijn foto's

Tijdlijnafbeeldingen Basic Chevron Process Slide

Het Basic Chevron-proces wordt gebruikt om stapsgewijze of opeenvolgende stappen in een taak, proces of workflow weer te geven. Het wordt ook gebruikt om een ​​bepaalde beweging of richting te benadrukken. U kunt zelfs tekst toevoegen die in een pijlvorm moet verschijnen. Je kunt elke pijl in verband brengen met een foto voor een gemakkelijkere presentatie.

 

Tijdlijnafbeeldingen Step-up Process Slide

Het Step-up-proces wordt gebruikt voor het weergeven van oplopende reeks taken of informatie. Het is geweldig om de voortgang van een project te demonstreren. Bovendien hebt u voldoende ruimte om een ​​extra beschrijving te geven voor elke taak van het project. Naast de tekst kunt u afbeeldingen beter weergeven.

 

Tijdlijnfoto's Cirkelproces Dia

Het cirkelproces wordt gebruikt om opeenvolgende stappen in een proces weer te geven. Gewoonlijk werkt dit het beste met kleine hoeveelheden tekst, maar u kunt de rest van de ruimte op de dia gebruiken voor het leveren van afbeeldingen die betrekking hebben op het algehele proces.

De tijdlijn is een essentieel hulpmiddel om taken bij te houden

Het zal zorgen voor een betere organisatie van de projecten van het bedrijf en informatie daarover.

Een Basic Chevron-proces wordt gebruikt om een ​​voortgang van de workflow aan te geven, evenals een voortgang van sequentiële taken

Je kunt bewegingen en richtingen gemakkelijk benadrukken.

De sjabloon heeft een professionele uitstraling die de aandacht van elk publiek zal trekken

Het is ook eenvoudig en daarom aantrekkelijk voor iedereen.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
Om meer te weten te komen, kunnen we presentatiesteun voor uw team of bedrijf opzetten. Klik hier.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish