<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Company Timeline Pictures

Sjabloon tijdlijnafbeeldingen

Aantal dia's: 11

Het tijdlijnsjabloon is ideaal voor het presenteren van verschillende gebeurtenissen die gedurende een bepaalde periode hebben plaatsgevonden. Het is handig omdat het een grafische weergave biedt die aantrekkelijk is voor elk publiek. U kunt de tempel eenvoudig bijwerken om aan uw criteria te voldoen en u kunt er zeker van zijn dat uw presentatie indrukwekkend en gedenkwaardig zal zijn.

Tijdlijn met afbeeldingensjablonen

Bedrijf Tijdlijn Afbeelding Dia

Deze dia is geweldig om de hele reis van het bedrijf te vertegenwoordigen. De tijdlijn kan historische gegevens bevatten over de conceptie van het bedrijf en de oprichter, het bedrijfsspoor en analyse van het werk van het team. Het kan ook toekomstige acties en voorspellingen weergeven en zal het brainstormproces van het bedrijf, het bouwproces en de certificeringen die het bedrijf heeft beter weergeven.

 

Bedrijfsgeschiedenis Achtergrond Dia

Dit is de beste plaats om de geschiedenis van het bedrijf te vertegenwoordigen. U kunt beginnen met het uitleggen van de conceptie, de ups en downs en hoe het erin slaagde om bepaalde doelen en doelstellingen te bereiken. U kunt kort beschrijven hoe het groeide en wie de mensen waren die hebben bijgedragen aan een dergelijke groei.

 

Bedrijf Main Services Slide

Om de presentatie succesvol te laten zijn en om de aandacht van de beleggers te trekken, moet er transparantie zijn over de belangrijkste services die het bedrijf heeft. Vergeet niet het marketingaspect te vermelden, want het is een van de belangrijkste drijfveren achter het succes van elk bedrijf. Vermeld ook het hele concept en de uitvoering ervan als onderdeel van de belangrijkste services.

 

Het tijdlijnsjabloon is ideaal voor grafische weergave van bepaalde gebeurtenissen

De tijdlijn kan eenvoudig worden bijgewerkt en is aantrekkelijk voor elke doelgroep.

Succesvolle presentatie van vroegere en toekomstige activiteiten van het bedrijf

U kunt de oprichters, het team en de belangrijkste doelstellingen en activiteiten van het bedrijf presenteren.

Een van de belangrijkste doelen van de sjabloon is om op transparante wijze de belangrijkste services van het bedrijf te vertegenwoordigen

Zorg ervoor dat u de marketingactiviteiten vermeldt, evenals cruciale concepten en de uitvoering ervan.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish