<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Timeline Presentation Slide

Tijdlijn presentatiesjablonen

Aantal dia's: 10

Tijdlijnen worden gebruikt door elk bedrijf en individuen die projecten willen plannen en organiseren. Deze tijdlijnsjabloon draagt ​​bij aan creatieve presentaties die het publiek volledig betrokken houden. Het is ontworpen om krachtig te zijn om op belangrijke vergaderingen te worden gepresenteerd. U kunt eenvoudig gegevens toevoegen en wijzigen, de sjabloonkleur en -stijl wijzigen en deze altijd up-to-date houden.

Tijdlijnsjablonen

Driemaandelijkse tijdlijn-dia

Dit is een geweldige manier om driemaandelijkse activiteiten en taken bij te houden. Je zult in staat zijn om ze in een chronologische volgorde te vertegenwoordigen en te bepalen welke van hen het belangrijkste is om gedaan te worden. Elke stap kan op een duidelijke en duidelijke manier worden gepresenteerd en kan volledig worden vereenvoudigd.

Jaarlijkse tijdlijn-dia

Naast de driemaandelijkse tijdlijn kunt u ook jaarlijkse doelen en taken presenteren. U kunt de prestaties van het vorige bedrijf en de doelen die het bedrijf heeft ondernomen laten zien. Ook kun je voorspellingen doen over hoe je de belangrijkste aspecten van je gestelde doelen gaat bereiken. Deze sjabloon is erg handig als u een projectmanagementproces, een tijdlijn van een businessplan, een geschiedenistijdlijn, enz. Wilt presenteren.

Doelen Prestatie Kogelpunten Tijdlijn Schuiven

Als je je doelen door de tijd heen hebt gesteld, kun je ook de voortgang en voortgang volgen. U kunt deze dia gebruiken om elk doel kort uit te leggen en te bepalen hoeveel het tot nu toe is bereikt. Met het mooie en slanke ontwerp kunt u de feiten op een visueel vriendelijke manier presenteren en een interactieve omgeving creëren met het publiek.

Tijdlijnen worden gebruikt door veel bedrijven die zich bezighouden met het plannen en organiseren van projecten

De sjabloon is ontworpen om een ​​krachtige presentatie te leveren die is afgestemd op elke belangrijke vergadering.

U kunt de taken uitvoeren op kwartaal- en jaarbasis

U kunt prestaties uit het verleden laten zien en toekomstige prestaties voorspellen.

U kunt op een visueel vriendelijke manier een duidelijk beeld schetsen van het bedrijfsdoel

Je maakt een interactieve presentatie die het publiek volledig betrokken houdt.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
Om meer te weten te komen, kunnen we presentatiesteun voor uw team of bedrijf opzetten. Klik hier.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish