<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Colorful to-do checklist slide

Takenlijst PowerPoint Template

Aantal dia's: 3

Deze sjabloon is ideaal voor het bijhouden van elke taak gerelateerd aan de prestaties van het bedrijf of bepaalde projecten. Door het op te splitsen in een lijst met taken, kunt u het hele project gemakkelijker beheren. Deze sjabloon is oorspronkelijk ontworpen voor wetenschappelijke presentaties, maar kan worden aangepast aan projecten op elk gebied. Het uiteindelijke resultaat is een soepel verlopen proces en een succesvol einde van het project.

Een verzameling van 3 takenlijst-sjablonen

Elk uur Agenda Takenlijst Wetenschap Dia

U kunt de presentatie starten door de belangrijkste taken en vergaderingen van de dag te schetsen. U kunt alle gebeurtenissen die relevant zijn voor het project schetsen en een korte samenvatting schrijven van alle taken die gedurende de dag moeten worden uitgevoerd. U kunt de controlelijst als een tijdlijn maken, zodat u een duidelijk beeld krijgt van wat dringend is en wat enigszins kan worden uitgesteld.

Maandelijkse Agenda Takenlijst Wetenschap Dia

Op de volgende dia kun je de grotere afbeelding presenteren en je kunt plannen voor taken en evenementen voor de komende maand. U kunt voor elke dag van de maand belangrijke taken duidelijk schetsen en u kunt korte opmerkingen en beschrijvingen geven met betrekking tot elk evenement.

Checklist takenlijst Wetenschap Dia

De laatste dia is een actuele controlelijst waarin u alle voltooide taken kunt markeren. Hiermee kunt u uw voortgang volgen en taken met succes prioriteren. U kunt ook deadlines toewijzen en meerdere dagen van tevoren plannen. De checklist kan eenvoudig worden aangepast om in veel projecten op verschillende gebieden te passen en kan zelfs worden afgestemd op persoonlijke behoeften.

Een uiterst professionele sjabloon waarmee u de prestaties van het bedrijf kunt bijhouden

Door het project op te splitsen in een lijst met taken, kunt u het gemakkelijk beheren.

U kunt op dagelijkse en maandelijkse basis taken en evenementen plannen

U kunt alle relevante gebeurtenissen met betrekking tot het project schetsen en u kunt korte opmerkingen en samenvattingen daarover schrijven.

De checklist is zeer begrijpelijk en stelt u in staat om eenvoudig de voortgang te volgen

U kunt taken prioriteren, deadlines toewijzen en van tevoren plannen.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
Om meer te weten te komen, kunnen we presentatiesteun voor uw team of bedrijf opzetten. Klik hier.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish