<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Waterfall comparative chart slide

Waterval Diagram PowerPoint Template

Aantal dia's: 10

Deze sjabloon is ontworpen om u te helpen bij het visualiseren van numerieke gegevens voor uw bedrijf. Cijfers kunnen erg verwarrend zijn en daarom is het van het grootste belang dat ze op een begrijpelijke manier worden gepresenteerd. Het watervaldiagram is een eenvoudige manier om snel de cijfers in te voeren en een goed georganiseerde en professionele presentatie te krijgen die aantrekkelijk is voor elk type publiek.

Gratis Waterval Diagram PowerPoint Template

Watervaldiagram glijbaan

U kunt de presentatie starten met behulp van het traditionele watervaldiagram. Met deze grafiek kunt u het cumulatieve effect van positieve en negatieve waarden die van invloed zijn op de beginwaarde beter begrijpen. U kunt het eenvoudig bewerken om het up-to-date te houden met de gegevens van het nieuwste bedrijf.

 

Waterval proces dia

Een andere geweldige toepassing van het Waterfall-effect is via dit watervalproces. Het wordt gebruikt om een ​​aflopend proces weer te geven met meerdere stappen en subtappen en pijlen die op beide manieren zijn gericht. Het kan ook een reeks taken en gebeurtenissen weergeven die verschillende keren kunnen voorkomen. Werkt het beste met kleine hoeveelheden tekst.

 

Cirkel pijl waterval proces dia

Net als het watervalproces, is deze cirkelpijlwaterval het gebruikt om opeenvolgende items met ondersteunende tekst voor elk item weer te geven. In plaats van kleine vakken bevat dit proces cirkels met pijlen die de richting aangeven waarin de taak wordt voltooid. U kunt zoveel kringen toevoegen als u wilt, zodat het past in de processen van uw bedrijf.

Het watervaldiagram is geweldig voor het visualiseren van numerieke gegevens

U kunt eenvoudig de cijfers invoegen en een grafiek verkrijgen die voor iedereen begrijpelijk is.

Met de traditionele watervaldiagram kunt u de cumulatieve effecten van positieve en negatieve waarden beter begrijpen

De beginwaarde verandert in overeenstemming met de bovengenoemde waarden.

Het watervalproces is van afnemende aard

Het kan een reeks taken en gebeurtenissen weergeven die verschillende keren kunnen voorkomen.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
Om meer te weten te komen, kunnen we presentatiesteun voor uw team of bedrijf opzetten. Klik hier.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish