<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Android Mobile Presentation

Presentatiesjablonen voor Android Mobile

Aantal dia's: 3

Tegenwoordig lopen smartphones de wereld rond. Daartoe zijn veel bedrijven gericht op het ontwerpen van applicaties en software voor hen. Als u een van die bedrijven bent die actief zijn in die branche, is dit de sjabloon voor u. Het is vooral handig als u software voor Android-telefoons maakt. Door deze sjabloon te gebruiken, presenteert u uw nieuwe ideeën met succes voor investeerders en klanten.

Android PowerPoint-sjablonen

Mobile Pack met sjabloon voor Android-ontwerp

Deze dia is geweldig voor het presenteren van verschillende ontwerpoplossingen voor Android. U kunt ook prestatienummers presenteren en vergelijkingen maken. Met de sjabloon kunt u meerdere gegevenssets weergeven via het visuele cirkeldiagram. Het ontwerp van de dia zelf is ook echt professioneel en zorgt ervoor dat het publiek tijdens de hele presentatie betrokken blijft.

Mobiel pack van Android-dia

Een andere creatieve dia die voornamelijk op tekst is gebaseerd. U kunt het eenvoudig bijwerken om aan de behoeften van uw bedrijf te voldoen. U kunt verschillende software presenteren die uw bedrijf heeft gemaakt of zelfs een nieuwe Android-telefoon presenteren die u hebt ontworpen. U kunt ook foto's van uw product toevoegen om een ​​nog gemakkelijkere presentatie te maken.

App mobiele presentatie

Deze dia is het meest geschikt om uw nieuwe Android-applicatie te presenteren. U kunt het gebruiken om de belangrijkste en meest interessante kenmerken van de toepassing te beschrijven. Er is ook voldoende ruimte om korte beschrijvingen en zakelijke pictogrammen te bieden.

Geweldige sjabloon voor het presenteren van Android-gerelateerde gegevens

U kunt met succes verschillende ontwerpoplossingen presenteren voor Android-smartphones.

Zeer informatieve en compacte presentatie binnen 3 dia's

U kunt de belangrijkste informatie binnen 3 dia's presenteren en u kunt ze gemakkelijk bewerken om ze te verbeteren.

Het professionele ontwerp houdt het publiek altijd betrokken

De sjabloon vertoont een slanke en creatieve uitstraling die de aandacht van investeerders en klanten trekt.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
Om meer te weten te komen, kunnen we presentatiesteun voor uw team of bedrijf opzetten. Klik hier.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish