<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Basic Icons for PowerPoint template

Basispictogrammen PowerPoint Template

Aantal dia's: 3

Het gebruik van infographics in uw presentaties is altijd een goed idee. Veel van de mind-blowing presentaties zijn meestal gemaakt met visuals en zo weinig mogelijk tekst. Dat komt omdat visuals gedenkwaardiger zijn dan gewone tekst en het publiek de inhoud gemakkelijk kan begrijpen en onthouden. Met dit sjabloon 'Basispictogram' kunt u uitstekende presentaties leveren met betrekking tot het profiel van uw bedrijf.

Gratis basispictogrammen PowerPoint Template

Basispictogrammen Gebruikersdia

Dit 'Gebruiker'-pictogram kan in verschillende contexten worden gebruikt bij het presenteren. U kunt verwijzen naar de gebruikers die uw product of services gebruiken, of u kunt de werknemers aanduiden als gebruikers van de organisatiestructuur en interface van het bedrijf. In beide gevallen zal het gebruikerspictogram met succes het beoogde bericht aan het publiek leveren.

 

Basispictogrammen Locatie Dia

Deze dia is ideaal voor het weergeven van de locatie van uw bedrijf. U kunt het gebruiken om de locatie van het hoofdkantoor of de locatie van de filialen of winkels van uw bedrijf te tonen. Het is ook geweldig als u potentiële nieuwe locaties wilt presenteren om uw bedrijf uit te breiden of de bestaande locaties opnieuw te verdelen.

 

Basispictogramkaart Schuiven

Het 'Grafiek'-pictogram is de beste keuze voor het geven van korte informatie over de prestaties van uw bedrijf. U kunt cirkeldiagrammen, verticaal en horizontaal staafdiagram, lijndiagrammen en dergelijke gebruiken. Deze grafieken zullen een duidelijk beeld geven van de financiële prestaties van het bedrijf en het publiek zal de complexe getallen gemakkelijk begrijpen.

Infographics zijn de beste manier om een ​​gedenkwaardige en een verbluffende presentatie te maken

U kunt erop vertrouwen dat uw presentaties uitstekend zijn met deze sjabloon.

Het locatiepictogram is perfect om de locatie van het bedrijf te presenteren en om het eenvoudig te bereiken

Het is ook geweldig voor het bepalen van nieuwe potentiële locaties voor uitbreiding van het bedrijf.

Het eenvoudige grafiekpictogram helpt u de complexe financiële cijfers te vereenvoudigen

U kunt cirkeldiagrammen, verticale staafdiagrammen of lijndiagrammen gebruiken.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish