<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Calendar Icons Slide

Kalender Pictogrammen Template Pack

Aantal dia's: 9

Het bedrijf kan zijn activiteiten niet succesvol uitvoeren zonder ze goed te plannen. Deze sjabloon geeft u een beter inzicht in welke taken in de nabije toekomst moeten worden geïmplementeerd. Het geeft je een duidelijk beeld van elke deadline en je kunt alles op tijd afronden. Er is een afzonderlijke dia voor elke maand en u kunt deze eenvoudig bewerken of schakelen tussen maanden, zodat de sjabloon aan uw behoeften voldoet.

9 Dia's Focus op kalenders

Wekelijkse kalenderpictogrammen Dia

Deze dia is ideaal voor het schetsen van de belangrijkste gebeurtenissen van de maand. Je kunt ze wekelijks schetsen, zodat je de cruciale gebeurtenissen en taken kunt beschrijven die moeten worden voltooid. Er is voldoende ruimte om verschillende taken op te sommen en u kunt zelfs een korte beschrijving geven van elk van deze taken.

 

Jaarlijkse kalenderpictogrammen dia

Op dezelfde manier kunt u met deze dia als wekelijkse dia bepaalde gebeurtenissen weergeven, maar dan op jaarbasis. U zult de belangrijkste kunnen presenteren die de potentie hebben om de prestaties en groei van het bedrijf te beïnvloeden. Het publiek zal weten dat deze taken en evenementen cruciaal zijn en dat ze boven alles moeten worden geprioriteerd.

 

Takenlijst Kalenderpictogrammen Dia

Deze dia is erg handig omdat deze kan dienen als een checklist voor wat er moet gebeuren. Je kunt het dagelijks, wekelijks, maandelijks en jaarlijks gebruiken en het zal je altijd op zijn best dienen. Het is heel gemakkelijk om elke taak op te sommen en je kunt het kort beschrijven, zodat het publiek een idee heeft van wat er moet gebeuren.

Professionele sjabloon met een geavanceerd ontwerp dat aantrekkelijk is voor elk publiek

U hebt beter inzicht in welke taken in de nabije toekomst moeten worden geïmplementeerd.

De kalender kan worden aangepast aan de wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse planningen

De dia's kunnen eenvoudig worden bewerkt, zodat u deze voortdurend kunt bijwerken met nieuwe gebeurtenissen en taken.

De taakdia kan u dienen als een checklist van wat u in de kortste tijd moet doen

U kunt elke taak een lijst geven en u kunt een korte beschrijving van elk van hen geven.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish