<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Colorful corporate icon slides

Zakelijk kleuren Icon Pack

Aantal dia's: 1

Deze sjabloon is gemaakt om aan de behoeften van elk bedrijf in de moderne bedrijfswereld te voldoen. Door eenvoudig maar zeer professioneel te zijn, kunt u met succes complexe gegevens presenteren. De uiteindelijke presentatie is voor iedereen begrijpelijk en houdt ze gedurende de hele duur betrokken. U kunt grote datasets eenvoudig opnemen in enkele dia's. U kunt ze eenvoudig bewerken en bijwerken om aan uw vereisten te voldoen.

Collectieve pictogrammen

Organigram Bedrijfspictogrampakket Algemene dia

Het pictogram van de organigram wordt gebruikt om hiërarchische informatie weer te geven of om relaties in een organisatie te melden. U kunt het gebruiken als u de structuur van het bedrijf wilt laten zien, meestal tijdens presentaties in de HR-afdeling of tijdens presentaties voor externe partijen. Het is een geweldige manier om te laten zien hoe waardevol de mensen in uw organisatie zijn.

Kalender Bedrijfspictogrampakket Algemene dia

Dit pictogram is geweldig als u bepaalde gebeurtenissen of bepaalde taken die moeten worden uitgevoerd, wilt markeren. Je kunt het ook gebruiken tijdens zakelijke vergaderingen en tijdens het maken van agenda's. U krijgt een duidelijk beeld van de aankomende gebeurtenissen van het bedrijf. U kunt ook prioriteiten stellen voor de taken en de doelen en ze allemaal tijdig voltooien

Pijltjes-omhoog Grafiek Pictogram collectief bedrijfspakket Generieke dia

De grafiek met opwaartse pijlen is geweldig om de groei van het bedrijf in de tijd weer te geven. U kunt het ook gebruiken om voorspellingen te doen over zijn toekomstige prestaties en om belangrijke conclusies te trekken met betrekking tot de verwezenlijking van de bedrijfsdoelstellingen.

De sjabloon past in het profiel van elk bedrijf in de moderne zakelijke wereld

U kunt de dia's eenvoudig bewerken en bijwerken om aan elke vereiste te voldoen.

Het is geschikt voor het presenteren van grote hoeveelheden gegevens op een eenvoudige manier

Afgezien van eenvoudig te zijn, is de dia echt professioneel en heeft hij een slank ontwerp.

Het kan geweldig zijn voor presentaties voor externe en interne feestjes

Het draagt ​​bij aan een zeer begrijpelijke presentatie en kan daarom voor elk publiek geschikt zijn.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish