<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Dark themed slide template

Dark themed 30 slide template pack

Aantal dia's: 30

Als u een presentatie wilt geven die een grote impact heeft op uw publiek, dan is deze sjabloon de juiste keuze voor u. Welke presentatie u ook wilt geven, u kunt er zeker van zijn dat deze altijd succesvol zal zijn. Het kan eenvoudig worden aangepast aan de behoeften van elk bedrijf en het kan in elke branche worden gebruikt. Je kunt het altijd bijwerken met relevante gegevens en je publiek zal zich tijdens de hele presentatie volledig bezighouden.

Een pakket met presentatiesjablonen voor 30

Donkere themasjabloon Horizontale staafdiagramschuif

Het horizontale staafdiagram is geweldig voor het vergelijken van verschillende gegevenssets. De afhankelijke variabele wordt op de horizontale as weergegeven. Het is geweldig als u verschillende relaties wilt weergeven tussen verschillende variabelen die verband houden met de prestaties van uw bedrijf. De lengte van de balken hangt af van de grootte van de dataset.

Wereldkaart-dia met donkere thema's

Deze dia is geweldig voor het weergeven van de prestaties van het bedrijf in verschillende regio's. Door de kaarten bij te werken kunt u met succes laten zien waar uw bedrijf het meest succesvol is. Het is ook geweldig voor het presenteren van klantdoelgroepen en voor het bepalen van juiste strategieën om deze te bereiken.

Dark Themed SWOT Analysis-dia

Deze dia is geweldig voor het bepalen van de sterke punten, de zwakte, de kansen en de bedreigingen van uw bedrijf. Het is geschikt voor het uitvoeren van een grondige interne en externe analyse met betrekking tot de algehele prestaties van het bedrijf. Door dit te doen, kunt u elke kans beter aangrijpen en beter reageren op bepaalde risico's door met succes de uitdagingen aan te pakken.

Een zeer flexibel en impactvol sjabloon, geschikt voor de behoeften van elk bedrijf

Het kan eenvoudig worden bijgewerkt met relevante gegevens en is aantrekkelijk voor elk type publiek.

Met de wereldkaartdia met een donker thema kunt u eenvoudig de prestaties van het bedrijf op verschillende gebieden presenteren

U krijgt een beter inzicht in uw bedrijfssucces en u zult betere strategieën kunnen ontwikkelen.

De SWOT-analyse is geweldig voor het bepalen van de interne en externe factoren die van invloed zijn op uw bedrijf

Uw bedrijf zal beter voorbereid zijn wanneer het te maken krijgt met onzekerheid en elke gelegenheid aangrijpt.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
Om meer te weten te komen, kunnen we presentatiesteun voor uw team of bedrijf opzetten. Klik hier.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish