<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Digital marketing presentation slides

Digitale marketing presentatiesjabloon

Aantal dia's: 3

Marketing is een essentieel managementproces voor het verplaatsen van de goederen en diensten naar de klant. Om uw bedrijf succesvol te positioneren, moeten zij een effectieve marketingstrategie hebben. Tegenwoordig is de meest succesvolle versie van marketing de digitale marketing. Met deze sjabloon kunt u de activiteiten met betrekking tot digitale marketing definiëren en deze met succes communiceren met interne en externe partijen.

PowerPoint-dia's over digitale marketing

Sociale media marketing dia

Tegenwoordig is socialemediamarketing het populairste alternatief voor marketing. Het wordt veel gebruikt door bedrijven omdat het heel betaalbaar is en binnen een korte tijd verschillende klanten kan aantrekken. U kunt deze dia gebruiken om het succes van het bedrijf in dat veld te presenteren en de meest gebruikte sociale media te schetsen. De meest succesvolle zijn Facebook, YouTube, Instagram en Twitter.

Seo digitale marketingdia

Met Search Engine Optimization kunt u uw website beter zichtbaar maken. Door het te optimaliseren, trekt u meer bezoekers aan, die uw potentiële klanten zijn. SEO omvat technische en creatieve elementen die nodig zijn om het stationsverkeer te verbeteren, rankings te genereren en de bekendheid van zoekmachines te vergroten.

Grafiek dia over digitale marketing

Deze dia bevat een creatieve weergave van de verticale diagramdia. U kunt het gebruiken om belangrijke gegevens weer te geven die verband houden met de prestaties van het bedrijf. U kunt het ook gebruiken om datasets te vergelijken of om verschillende relaties tussen verschillende variabelen te tonen.

Een professionele sjabloon voor het presenteren van verschillende marketingstrategieën die van toepassing is op elk bedrijf

De sjabloon is ontworpen voor digitale marketingpresentaties waarmee de bedrijven de aandacht van interne en externe partijen met succes kunnen vastleggen.

Succesvolle presentatie van de marketingtools en -activiteiten voor sociale media

Social media marketing is erg effectief voor het aantrekken van verschillende klanten en het is vrij betaalbaar.

De sjabloon is geweldig voor de presentatie van het SEO-proces van het bedrijf en de algehele impact ervan

U kunt de technische en creatieve elementen van het proces dat het algemene verkeer bestuurt, gemakkelijk presenteren.

Haal uw presentatie op maat ontworpen door ons, beginnend bij slechts $ 10 per dia.
24 Dia's worden vertrouwd door duizenden individuen en bedrijven over de hele wereld.
Onze bedrijfsoplossingen zijn ontworpen voor teams die meer dan 100 dia's per maand produceren.
Om meer te weten te komen, kunnen we presentatiesteun voor uw team of bedrijf opzetten. Klik hier.
Onze tevreden klanten
customers
customers
customers
customers
customers
customers

LEES MEER OVER ONZE CUSTOM DESIGN SERVICES

Todd speranzo

VP of Marketing bij Avella

"24 Dia's helpen ons om PowerPoints op merk te krijgen en het algehele ontwerp te verbeteren in een tijdsbestek dat vaak 's nachts' is. Door gebruik te maken van de tijdzonewijziging en hun diepgaande kennis van PowerPoint, heeft ons marketingteam een ​​partner in 24 Slides waarmee we ons volledig kunnen richten op de dia-inhoud en al het ontwerpwerk overlaten aan 24 Presentaties. "

Gretchen ponts

Strata onderzoek

"De sleutel tot het succes van het werken met 24 dia's was het vermogen van ontwerpers om basisinformatie op een dia te vernieuwen in een dynamische, maar schone en duidelijke visuele presentatie in combinatie met de snelheid waarmee dit gebeurt. een omgeving waar de tijd aan onze kant is en de visuele presentatie alles is.In die opzichten was 24 Slides van onschatbare waarde. "

Nyah pham

Novozymes

"Na het trainen en testen, hebben 24 Slides snel geleerd hoe onze CVI te implementeren, kwalitatief te leveren en een toegewijd ontwerpteam te bieden dat altijd probeert tegemoet te komen aan onze wensen op het gebied van ontwerp en deadlines."


Bekijk andere soortgelijke sjablonen

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish